‘Sungurlu vekili hak ediyor’

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı işadamı Murat Koçak, işadamı Sungurlu’nun son yıllarda...

25 Şubat 2015 Çarşamba 16:35
 ‘Sungurlu vekili hak ediyor’

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı işadamı Murat Koçak, işadamı Sungurlu’nun son yıllarda en çok göç veren ilçe olduğunu, milletvekili olduğu takdirde Sungurlu’nun göç veren değil, göç alan ilçe olacağını söyledi.

Göçün nedenlerinin sadece ekonomik olmadığını, sosyo-kültürel nedenlerin var olduğunu vurgulayan Koçak, “Sungurlu Çorum’un en büyük ilçesidir. Başkent Ankara’ya en yakın ilçemizdir. Sungurlu siyaseti Ak Parti döneminde önemli yatırımlar aldı. İnşallah biz milletvekili olursak bitirilmeyen, yarım kalan, yapılmak istenen,  projelerin takipçisi olacağız” dedi.

Sungurlu’nun sorunlarının bilindiğini anlatan Koçak, şöyle dedi:“Alt yapı, üst yapı, mahallelerin, köylerin sorunlarını biliyorum. Esnafın çiftçinin, memurun, işsizimizin, kadınlarımızın, ev hanımlarımızın, bacılarımızın, gençlerimizin, büyüklerimizin yani tüm Çorum’un Sungurlu’nun ve tüm ilçelerin, köylerin meseleleri bellidir. Bunların yapılması için sözde değil, icraatçı siyaset yapacağım, Allah izin verirse, doğup büyüdüğümüz havasını toprağını kokladığımız, ticaret yaptığımız Çorum’da, Sungurlu’da inşallah AK Parti hükümeti ile milletvekili seçilip, sizleri ibadet aşkı gibi siyasette hizmet etmek istiyorum. Sungurlu her dönemde olduğu gibi bu dönemde de milletvekilini hak etmektedir. Siyaseti sizlerle beraber yapacağız. Meslek odalarıyla sivil toplum örgütleriyle sizlerin destekleriyle sorunları çözüp projeleri sosyo-ekonomik,  kültürel yatırımları yapacağız. 7’den 70 ‘e tüm Çorum’un tüm Sungurlu’nun milletvekili olacağım. Buraya gelemeyen Çorumlu, Sungurlulu hemşerilerime Türkiyenin diğer illerinde yaşayan Çorumlu, Sungurlulu hemşerilerim ve dünyanın hemen hemen her ülkesinde yaşayan Çorumlu, Sungurlulu hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum”






Son Güncelleme: 25.02.2015 16:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BİLAL GÜLÜNAY 2015-02-26 10:46:23

bence de sungurlu vekili hak ediyor.nede olsa nufusu en fazla olan ilçemiz.bunu artık kullanmamızda gerekiyor.ilçe başkanına baskı yapmak ta lütfen geç kalmayalım