Uslu; ‘Alan el değil, veren el olduk’

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, 2002 yılında günümüze göre ölümlü trafik kazalarının...

28 Temmuz 2014 Pazartesi 18:20
 Uslu; ‘Alan el değil, veren el olduk’


AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, 2002 yılında günümüze göre ölümlü trafik kazalarının daha az olduğunu söyledi.


AK Parti binasında Ramazan Bayramı münasebetiyle düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, “Az önce sayın başkanda söz etti. 2002 yılında günümüze göre ölümlü trafik kazaları daha az yaşanmakta idi. Elbette duble yollar yapıyoruz, bölünmüş yollar yapıyoruz, yol standartlarını geliştiriyoruz ancak bunun bir sebebi var. Bir insan olarak çalışıyoruz. Politikamızın temelinde insan, insanın refahı, insanın huzuru var.” dedi.


İlçelerden son zamanlarda bir sesin yükseldiğini belirten Uslu, “Oraya onu yaptınız bizde bunu istiyoruz.  Biz üvey evlat mıyız? Bize de bunu yapın diyorlar. Bundan dolayı üzülmüyoruz, bundan dolayı seviniyoruz. Çünkü insanların umutları güçlenmiş, umutları tazelenmiştir ve insanlar bizim yapabilme iktidarımıza, yapabilme gücümüze, yeteneğimize, becerimize inanmaktadırlar. Yani dün bu memleket adam olmaz diye umutsuzluk sergileyenler, bugün bunu bizde istiyoruz diye demeye başlamışlarsa, demek ki bu ülkede hayat vardır, ümit vardır, gelecek vardır. Bundan önceki Türkiye’nin 70-80 yıllık tarihinde yapılamayan işler yapılmıştır. Alan el değil veren el olduk.” diye konuştu.


Uslu, “Türkiye’nin istikrar ortamında bulunması sadece bizim önceliklerimizi ve ihtiyaçlarımızı karşılamakla kalmayıp yaşadığımız bu coğrafyada, kan revan içerisinde, gözyaşı içerisinde, yarabbi bize de bir kurtarıcı yok mu? Bize de bir önder yok mu? Bize de cesur yürekli bir lider yok mu? Diye dua edenlerinde ölçüsü Türkiye olmak durumundadır. Türkiye’nin de güçlü bir liderinin Cumhurbaşkanı olması gerekmektedir.”





Son Güncelleme: 28.07.2014 18:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.