Uslu’ya demiryolu teşekkürü

İşadamı Erdem Çenesiz, Çorum’un da içinde yer aldığı demiryolu projesinin 62. Hükümet...

22 Eylül 2014 Pazartesi 18:18
 Uslu’ya demiryolu teşekkürü


İşadamı Erdem Çenesiz, Çorum’un da içinde yer aldığı demiryolu projesinin 62. Hükümet programında yer alması nedeniyle AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu’ya teşekkür mesajı gönderdi.

Çenesiz, mesajında, “62.Hükümet programında yer alan ‘Kırıkkale – Çorum – Samsun Demiryolu’ projesi için göndermiş olduğunuz teşekkür ve iyi dilek mektubunuzu almış bulunuyorum. Nezaketiniz için teşekkür ederim. 


İsmet Paşa’nın Çorum’u ziyaret ettiği 1925 yılından bugüne kadar beklenen Demiryolu rüyası gerçek oluyor. Ortak akıl, ortak çaba ve ekip çalışması ile bugünlere geldik. Bu mutluluğu hep birlikte yaşıyoruz. Çorum sanayisine de büyük katkılar sunacak Demiryolu Projesinin ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Selam ve sevgilerimle.” İfadelerine yer verdi.

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ise,  Ece Grup Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Erdem Çenesiz’e gönderdiği mesajda, ortak akıl, ortak çaba ve ekip çalışması ile bugünlere geldiklerini, Çorum sanayisine de büyük katkılar sunacak Demiryolu Projesinin ilimize ve ülkemize hayırlı, uğurlu olmasın temennisinde bulunarak,62.Hükümet programında yer alan “Kırıkkale – Çorum – Samsun Demiryolu” projesi için göndermiş olduğunuz teşekkür ve iyi dilek mektubunuzu almış bulunuyorum. Nezaketiniz için teşekkür ederim.

İsmet Paşanın Çorum’u ziyaret ettiği 1925 yılından bugüne kadar beklenen Demiryolu rüyası gerçek oluyor. Ortak akıl, ortak çaba ve ekip çalışması ile bugünlere geldik. Bu mutluluğu hep birlikte yaşıyoruz. Çorum sanayisine de büyük katkılar sunacak Demiryolu Projesinin ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Selam ve sevgilerimle. “ dedi





Son Güncelleme: 22.09.2014 18:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.