Dodurga’da güreşlere yoğun ilgi

Bu yıl 8. si düzenlenen Dodurga Kaynaşma, Dayanışma ve Kültür Şenlikleri, Ardıçlık mevkiinde karakucak güreşleri ile başladı.

17 Ağustos 2014 Pazar 13:52
 Dodurga’da güreşlere yoğun ilgi


Bu yıl 8. si düzenlenen Dodurga Kaynaşma, Dayanışma ve Kültür Şenlikleri, Ardıçlık mevkiinde karakucak güreşleri ile başladı.


Şenliklere; Vali Sabri Başköy, AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Dodurga Kaymakamı Muhammed Emin Elmalı, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya,  Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Özel İdare Genel Sekreteri Ömer Aslan, İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yücel, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Turgay Happani, diğer protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın ve Milletvekili Dr. Cahit Bağcı birer selamlama konuşması yaptı.


Vali Başköy; “Bugün 8.si düzenlenen Karakucak Güreşlerinde pehlivanlarımız çok güzel güreşiyorlar. Karakucak Güreşlerinde pehlivanlarımızın yapacakları güreşler hayırlı ve uğurlu olsun. Belediye Başkanımız yeni seçildi, 4-5 aydan beri görevi deruhte ediyor. Kendisine başarılar diliyorum. İnşallah bir sonraki dönemine kadar Dodurga’nın belediyecilik anlamında faaliyetlerini tamamlamış olur” dedi.


Ata sporumuz olan Karakucak Güreşlerinde sporcuların göstermiş olduğu performans ilgiyle izlendi.

 



Son Güncelleme: 17.08.2014 13:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.