Ertuğrul'u mutlu eden imza

Çorum Belediyespor'da forma giyen tecrübeli futbolcu Ertuğrul ile iki yıllığına tekrar sözleşme imzalandı.

09 Haziran 2018 Cumartesi 13:05
Ertuğrul'u mutlu eden imza

Çorum Belediyespor yönetimi iç transferde bir isimle daha anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezon devre arasında 2. Lig takımlarından İnegölspor’dan transfer edjilerek defansında sağında görev yapan oyuncu Ertuğrul Sancaktutan, sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan tecrübeli futbolcu, Çorum Belediyespor gibi büyük bir camianın bir parçası olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Şehrin ve yönetimin hedeflerini iyi bildiğini ifade eden Ertuğrul, hedefe giden bir takım kurulacağına inandığını dile getirerek, kendisinin de bu hedef için elinden gelenin en iyisini yapacağının altını çizdi. Genel kaptan Mehmet Akif Tatlı ise, Ertuğrul’un takımda kalmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi. İç ve dış transfer görüşmelerine devam ettiklerini belirten Tatlı, hata yapmamak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirterek, Ertuğrul’un transferinin her iki tarafa da hayırlı olması dileğinde bulundu.
ERTUĞRUL SANCAKTUTAN KİMDİR?
İç transferde anlaşma sağlanan futbolculardan Ertuğrul Sancaktutan, 13 Ekim 1993 Rize doğumlu. Futbola 2005 yılında İstanbul amatör lig takımlarından Mecidiyeköyspor’da başlayan Ertuğrul, 2013-2014 sezonunda Maltepespor’da profesyonel oldu. Manisa Büyükşehir Belediyespor, Halide Edip Adıvar ve İnegölspor takımlarında da forma giyen Ertuğrul, ligin 2. yarısında Çorum Belediyespor adına adına 17 maçta sahaya çıktı ve 2 gole imza attı.

Son Güncelleme: 09.06.2018 13:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165