Hitit Rallisi başlıyor

Hitit Rallisi kaldığı yerden devam ediyor

26 Eylül 2017 Salı 15:05
Hitit Rallisi başlıyor

Hitit Medeniyeti'nin başkenti Çorum, 44.’ncü Hitit Rallisi’ne ev sahipliği yapacak. TOSFED Ralli Kupası’na dahil ralli, Ankara Otomobil Sporları Kulübü ANOK tarafından Çorum Belediyesi katkılarıyla 30 Eylül-1 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün davetiyle vatanına dönen Hitit Rallisi, ‘Çorum Belediyesi Hitit Rallisi’ adı ile düzenlenecek. Başkan Külcü, düzenlenecek olan ralliye, farklı illerden çok sayıda ekibin katılacağını ve otomobil yarışlarının kalbinin Çorum'da atacağını söyledi.


30 Eylül’de saat 16.00’da Saat kulesi Meydanı’nda startı verilecek olan ralli 1 Ekim’de Çomar köyünden start alacak. Yarışma etabı Çomar, Hızırdede ve Ahmediye köyleri olacak.









Son Güncelleme: 26.09.2017 19:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.