Külcü kampa girdi

Muzaffer Külcü, sabah antrenmanı yaptı.

11 Ağustos 2017 Cuma 12:40
 Külcü kampa girdi


Belediye Başkanı ve Çorum Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Muzaffer Külcü, takımın bu sabah yaptığı antrenmanı ziyaret etti.



Genel kaptan Kenan Aşkan ve teknik direktör Yusuf Tokuş’tan takım hakkında bilgiler alan Külcü, daha sonra bir süre yürüyüş yaptı.



Kızılcahamam İlçe Stadı’na beraberinde Kulüp Başkan Yardımcısı Ömer Balaban, Futbol Şube Sorumlularından Sinan Özdiili ve yönetici Abdulkadir Kirtaban ile birlikte gelen Onursal Başkan Muzaffer Külcü, yürüyüş sonrası topla hünerlerini sergiledi.



Futbol Şube Sorumlularından Sinan Özdilli’nin koruduğu kaleye isabetli şutlar atan Külcü, Kulüp Başkan Yardımcısı Ömer Balaban'ın yaptığı ortaları da en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştı. Külcü, takımın bugün saat 18.30'da Darıca Gençlerbirliği ile oynayacağı maçı da izleyecek.




Son Güncelleme: 11.08.2017 14:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumsporlu 2017-08-11 19:37:34

sayın külcü'nün kamp yapmasa da olur bu haliyle bile vatandaşı bezdirdi zaten.otobüslerdeki çileler, su faturalarının yüksekliği bezdirdi. başkan hayat sana güzel.bunun ahiretide var.

Avatar
Corumlu 2017-08-11 21:13:32

Öyle deme o bizim baskanimiz