Külcü'den moral yemeği

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesporlufutbolcular, yönetim ve teknik heyetle bir araya geldi.

29 Eylül 2016 Perşembe 16:58
Külcü'den moral yemeği

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesporlufutbolcular, yönetim ve teknik heyetle bir araya geldi.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, teknik direktör Serdar Bozkurt, Belediyespor yönetimi ve futbolcuların katıldığı toplantıda Belediyesporun son haftalarda aldığı galibiyetler nedeniyle kutlayan Başkan Külcü, sezona iyi bir başlangıç yapıldığını belirtti. Sezonun uzun bir maraton olduğunu ifade eden Başkan Külcü, “Uzun bir maratonun başındayız. Kolay dediğiniz maçlar zor, zor olur dediğiniz maçlar kolay geçebilir. Her maçı aynı değerde görmek zorundayız. Bu uzun maratonda konsantrasyonunuzu yüksek tutmak zorundasınız. En az kaybeden sonuca ulaşacak” dedi.


Çorum’un futbol takımının daha üst ligleri hak ettiğinin altını çizen Külcü, “Bir ailenin fertleri gibi olmak zorundayız. Samimiyet ve dayanışma içinde olmalısınız. Kardeşçe birbirinize dayanarak takım ruhunu ortaya çıkarmalısınız. İlk maçlarınız bunun için güzel örnekler oldu. Size inanıyoruz, size güveniyoruz. Yüreğinizi ortaya koyun. Başaramayacağınız hiçbir şey yok. ” dedi.


Trabzon maçı ile herkes, Çorum’un gücünü görecek


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ziraat Türkiye Kupası’nda grup maçları öncesi Trabzonspor ile karşılaşacak olan Çorum Belediyespor’dan oldukça ümitli olduğunu söyledi. Türkiye Kupası maçlarında bu zamana kadar oynadığı maçlarda oldukça iyi bir performans sergilediklerini belirten Külcü, “Özellikle Manisa maçı önemli bir maçtı. O maçtaki galibiyet, şehrimizdeki tüm sporseverleri mutlu etti. İnşallah kendi sahamızda oynayacağımız Trabzonspor maçında da galip gelerek Türkiye Kupası’nda gruplara kalacağız.” dedi.


İnşallah yeni sezona, yeni ligde ve yeni tesislerle gireceğiz


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yeni Çorum Belediyesi’nin spor yatırımları arasında yer alan yeni stadyum ve Belediyespor tesislerinin de hızla devam ettiğini söyledi. Yeni sezona bir üst lige çıkarak yollarına devam etmek istediklerini ifade eden Külcü, “İnşallah stadyum ve tesislerimiz, gelecek sezon bir üst lige çıkacak olan takımımıza hizmet verecektir.” dedi.


Gül: Herkes takıma sahip çıkmalı


Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül de yaptığı konuşmada 2. Lige yükselmek için mücadele ettiklerini belirterek “Herkes, Çorum Belediyesporfutbol takımına sahip çıkması gerekli. Çorum'un birleştirici gücü olan, Belediyespor'umuzun her zaman yanında olan Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü'ye teşekkür ediyorum.” diye konuştu.


Bozkurt: İyi bir takımız

Teknik Direktör Serdar Bozkurt da yaptığı konuşmada şehrin beklentisi olan üst liglere çıkmak için iyi bir takım oluşturduklarını vurgulayarak “Takım da futbolcularımız bir birlerine çok büyük destek veriyor. Şampiyon olmak için yönetim, futbolcular ve şehrin birlik ve beraberlik içinde olması gerekir. İnşallah ortaya koyacağımız iyi bir futbolla Allah bizlere şampiyonluğu nasip eder. Bizlere her zaman maddi ve manevi destek veren Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü'ye teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

Son Güncelleme: 29.09.2016 17:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.