Tebrikler Uğurcan

Çorum Belediyesi sporcularından Uğurcan Dursun büyük bir başarıya imza atarak Dünya Karması'na girdi.

11 Nisan 2018 Çarşamba 19:28
Tebrikler Uğurcan

Lüksemburg’da 2-9 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen Eurokids Avrupa seçmelerinde mücadele eden Türk sporculardan Uğurcan Dursun büyük bir başarıya imza atarak Dünya Karması'na girdi.



Lüksemburg’da gerçekleştirilen ve dünya karmasında mücadele edecek olan sporcuların belirlendiği Eurokids Avrupa seçmelerine Türkiye’den, Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Uğurcan Dursun katıldı. Uğurcan seçmelerde gösterdiği performans ile Dünya Karması’na girme hakkı elde ederek bir ilki gerçekleştirmeyi başardı. Uğurcan Dursun, Dünya Karması'nda Romen ve Çek sporcularla birlikte Avrupa’yı temsil edecek.



Euokids Avrupa Seçmelerine katılan Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nadir Solak, Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Genel Sekreteri ve Masa Tenisi Branşı Sorumlusu Ömer Faruk Yetim, Masa Tenisi Antrenörü Ali Korkmaz ve sporcu Uğurcan Dursun, Belediye Başkanı Zeki Gül’ü makamında ziyaret etti.

Seçmelerde büyük bir başarı kazandıklarını ve bunun bir ilk olduğunu ifade eden Ali Korkmaz, “Eğer bize böyle bir destek verilmeseydi böyle bir başarıyı yakalayamazdık. Tarihte ender anlardan birini yaşadık. Sporcumuz Avrupa kıtasında hem ülkemizi hem de kulübümüzü temsil edecek. Sporcumuzun elde ettiği başarıdan dolayı gururluyuz. Belediye başkanımız Zeki Gül’e vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.


Elde edilen başarıdan dolayı kulüp başkanını, antrenörünü ve Uğurcan Dursun’u tebrik eden Belediye Başkanı Zeki Gül, “Dünya Karması'nda mücadele edecek olan bir sporcunun ilimizden ve kulübümüzden çıkması bizleri mutlu etti. Çek Cumhuriyeti ve Romanyalı sporcularla birlikte Uğurcan Dursun hem Avrupa’yı, hem Çorum’u, hem de kulübümüzü temsil edecek. Kulüp başkanımız başta olmak üzere antrenörlerimizi ve sporcumuzu kutluyorum. İspanya’da yapılacak olan Dünya Karması'nda da sporcularımıza elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

KUDÜS SÖYLEŞİSİ

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle söyleşide bir araya geldi. Candan öğrencilere Kudüs hakkındaki bilgi ve izlenimlerini aktardı.

Söyleşiye Müdür Vekili Bekir Tokgöz, müdür yardımcıları, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Turhan Candan, Kudüs’e yaptığı ziyaret sırasında edindiği bilgileri ve Kudüs hakkında bilinmeyenleri öğrencilere slayt gösterisi halinde aktardı.

DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi kursiyerleri tarafından doğa yürüyüşü düzenlendi.

Çomar Barajı’nda düzenlenen doğa yürüyüşüne Belediye Başkanı Zeki Gül’ün eşi Halime Gül, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu’nun eşi Sıdıka Yabacıoğlu, öğretmenler ile çok sayıda kursiyer katıldı.

Son Güncelleme: 11.04.2018 19:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.