Türkiye ikincisine ödül

Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı’nca Adapazarı’nda düzenlenen Türkiye Boks Şampiyonası’nda...

08 Temmuz 2014 Salı 11:19
 Türkiye ikincisine ödül


Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı’nca Adapazarı’nda düzenlenen Türkiye Boks Şampiyonası’nda altı ay gibi kısa bir süre çalışarak ikinci olan İl Özel İdaresi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu İsmet Çalış, Çorum’a yaşattığı haklı gururdan dolayı ödüllendirildi.


İl Özel İdaresi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan,  Alt Minikler Türkiye Boks Şampiyonası’ndaki ikinciliği ile gümüş madalyaya hak kazanan İsmet Çalış’ı makamında kabul etti. Genel Sekreter Arslan, başarılı sporcuya ödülünü verirken “Allah nazarlardan saklasın” demeyi de ihmal etmedi. 


Ziyarette başarılı sporcunun yanı sıra Boks Antrenörü Ziyaettin Türkoğlu, İl Özel İdaresi Gençlik ve Spor Kulübü Genel Sekreteri Veli Singer ve Kulübün Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.


Ziyarette Boks Antrenörü Ziyaettin Türkoğlu, 3 Nisan 2003 Çorum Sungurlu doğumlu İsmet Çalış’ın 44,5 kiloda Alt Minikler Boks Türkiye Şampiyonası’nı ikinci olarak tamamladığını, hedeflerinin ise olimpiyatlar olduğunu belirtti ve kendilerine verilen destekten dolayı Genel Sekreter Arslan’a teşekkür etti.


Aynı zamanda Çorum’da boks sporu ve bu spor dalı adına yapılabilecek çalışmalar hakkında da konuşulduğu ziyarette Genel Sekreter Arslan, minik sporcuyu tebrik ederek başarılarının devamını diledi.


Spora destek insanlığa yatırım


47 ilden 370 Alt Miniklerin yarıştığı şampiyonayla ilgili bir değerlendirmede bulunan Genel Sekreter Arslan, verilen onca emeğin arasından en kalitelisinin ve en iyisinin seçildiğini, bu durumun hayatın bir kuralı olduğunu ifade etti ve “Sporun faydaları malum. İnsanlığa hizmette spor önemli bir alandır. Özellikle gençlerimiz için. Her alanda hizmet eden İl Özel İdaresi, spora destek vererek insanlığa sunmuş olduğu hizmete yenilerini eklemektedir.” dedi.



Son Güncelleme: 08.07.2014 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.