Ortaköy'de seferberlik

Ortaköy'de hizmet seferberliği başlatıldı

13 Ekim 2017 Cuma 12:10
Ortaköy'de seferberlik
 Ortaköy Belediye Başkanlığı’nın ilçeye hizmet getirme konusunda adetaseferberlik ilan etti


Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir’in verdiği bilgiye göre, İller Bankası’ndan hibe alınan 1.404 metrelik 200’lük İçme suyu boruları ile içme suyu hattıdöşeniyor.

Sinnecik mevkiinde bordür ve kaldırım çalışmaları devam ediyor. Bahçelievler Mahallesi’nde gençler için yapılan halı sahaya çim döşeniyor. Suyolu Mahallesi Çorum Caddesi’nde alt yapısı biten alanlara mekanik malzeme seriliyor.


Bahçelievler Mahallesi’nde kapalı sistem sulama suyu boru döşeme çalışmaları devam ediyor. Yeni İnşa edilen tören alanı heykel ve büstlerine mermer döşenerek tabana kilit taş uygulaması yapılıyor. Orman mesire alanına kilit taş uygulaması yapılarak bölgeye ayrı bir görsellik katılıyor.


Belediye Başkanı Taner İsbir, yaptığı açıklamada; “Bizler bu ilçenin, bu vatanın evlatlarıyız, ilçeme ne kadar hizmet etsem azdır, Belediye Başkanlığına seçildiğimizde vermiş olduğumuz sözlerin  tamamını fazlasıyla yerine getirmiş bulunuyoruz. Belediye Başkanı seçilmem ile birlikte bugüne kadar 38 projeyi gerçekleştirdik. Bunların birçoğu bitmiş kalan kısmı da şuan yapım aşamasında ve bitmek üzere, Allah izin verirse daha birçok projeyi daha gerçekleştirebilecek azim ve gayret ile hizmetlerimize devam edeceğiz.” dedi.











Son Güncelleme: 13.10.2017 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.