Resmi değil "keyfi hizmete mahsus"

Yazıyı görenleri hem güldürdü hem şaşırttı.

31 Ağustos 2017 Perşembe 09:44
Resmi değil

Sungurlu’da otomobil tutkunu bir genç, resmi plakalı araçların üzerlerine yazılan “Resmi Hizmete Mahsustur” yazısından esinlenerek arabasına “Keyf-i Hizmete Mahsustur” yazdırdı.


Siyah plakalı resmi kurumlara ait araçların ön kapılarında görülen “Resmi Hizmete Mahsustur" yazısını Sungurlulu otomobil tutkunu Coşkun Akşit, farklı bir boyuta taşıdı. Aracına "Keyf-i Hizmete Mahsustur" yazdıran Akşit, yazıyı görenleri hem güldürdü hem şaşırttı.


Siyah plakalı araçlarda sürekli gördüğü ’resmi hizmete mahsustur’ yazısına ironi yapmak istediğini belirten Coşkun Akşit, “Bu babam Şevket Akşit’e ait otomobil. Bir dönem ben kullandım. Siyah plakalı resmi kurumlara ait araçların ön kapılarında “Resmi Hizmete Mahsustur" yazısını görürdüm. Bende kendi aracım, istediğim zaman her yere gidebiliyorum, istediğimi yapabiliyorum, geziyorum. Keyfi hizmetime mahsus bir araç olduğu için bu yazıyı yazdım. Artık arabayı kullanmıyorum. Alaca’da kazı çalışmalarında çalışıyorum. Kendi arabamı aldım. Bu arabayı babam kullanıyor, yazıyı sildirmemiş. Yazıyı gören bir kez daha bakıyor. Özellikle trafikte ve park halinde büyük ilgi görüyor” dedi.


“14 yıldır kullanıyorum”


Şevket Akşit’te Sungurlu’da uzun yıllar arzuhalcilik yaptıktan sonra emekli olduğunu belirterek, oğlunun arabasına yazdırdığı “Keyf-i Hizmete Mahsustur” yazısının çok dikkat çektiğini söyledi. 14 yıldır kendisinde bulunan 1993 model Renault Broadway marka otomobilinin kendisi için çok değerli olduğunu anlatan Akşit, otomobili satmayı hiç düşünmediğini, arızalanınca tamir ettirip kullanmaya devam ettiğini ifade etti.

Şevket Akşit, “Oğlum bir dönem benim arabamı kullandı. Geçtiğimiz Mayıs ayında arabanın ön kapısına "Keyf-i Hizmete Mahsustur" yazdırmış. Daha sonra kendisi araba alınca bu arabayı ben kullanmaya devam ettim. Yazdırdığı yazıyı da silmedim. Yazı çok dikkat çekiyor. Gören bir kez daha bakıyor.” dedi.



Son Güncelleme: 31.08.2017 09:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.