Sadece iş istiyor

Geçtiğimiz aylarda 'Tedavi olamazsam ailem perişan olacak' başlıklı haberle sesini duyurmaya...

13 Ağustos 2014 Çarşamba 15:50
 Sadece iş istiyor


Geçtiğimiz aylarda 'Tedavi olamazsam ailem perişan olacak' başlıklı haberle sesini duyurmaya çalışan çaresiz baba, bu kez de hayır sahiplerinden kendisine iş konusunda yardımcı olmasını talep etti.


Geçirdiği kaza sonrasında ayağı kırılan ve uzun bir tedavi dönemi geçiren Turgut Alakarpuz, Çorumlu hayır sahiplerinin desteği ile yarım kalan tedavisini tamamladı. Kastamonu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavisi tamamlanan Turgut Alakarpuz, eski sağlığına kısmen kavuştuğunu, çiftlik bakıcılığı ya da bekçilik gibi işlerde çalışabileceğini belirterek, "Geçirdiğim kazanın ardından uzun süre çalışamamak beni ve ailemi perişan etti. Birbirimize tutunup bu acı günleri geçirmeye çalıştık. Şimdi çok şükür biraz olsun toparlandım ve çalışarak ailemin geçimini temin etmek istiyorum." dedi.


Kendisi için zor olsa da, tedavisi süresince kağıt atıklar toplamaya ve çocuklarını mağdur etmemeye çalıştığını söyleyen çaresiz baba, "Ben tembel bir insan değilim, kimsenin eline bakmak istemem ancak kader bizi bu hallere düşürdü. Benden çok iki çocuğum bu yokluğun diyetini ödedi. Daha fazla çaresiz kalmalarını istemiyorum. Hayır sahiplerinden ve duyarlı Çorumlular'dan bana iş vermeleri konusunda destek istiyorum." diye çağrıda bulunarak, 0538 574 73 14 nolu telefon aracılığı ile hayır sahiplerinden haber beklediğini sözlerine ekledi.





Son Güncelleme: 13.08.2014 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.