Rektör tebrik etti

HİTÜ Rektörü Prof. Dr. Öztürk, TÜBİTAK proje yarışmasında bölge birincisi seçilen öğrencilerini tebrik etti.

08 Temmuz 2019 Pazartesi 11:57
Rektör tebrik etti

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışması’nda Kayseri Bölge birincisi olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri Şeyma Meryem Yılmaz ve Merve Mama’yı tebrik etti.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kılıçarslan, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kazim Savaş Bahçeci ve Proje Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Hülya Çakmak, öğrecilerle birlikte Rektör Öztürk’ü ziyaret etti.

Yaptıkları proje kapsamında çimlendirilmiş keten tohumu unuyla glütensiz kapkek ürettiklerini belirten öğrenciler Şeyma Meryem Yılmaz ve Merve Mama, Türkiye finallerine kadar çalışmalarına yoğun bir şekilde devam edeceklerini ve finallerde iyi bir derece almak istediklerini vurgulayarak, kendilerine destek veren herkese teşekkür ettiler.

Öğrencilerin elde ettikleri başarıdan dolay büyük mutluluk duyduğunu belirten Rektör Öztürk de, öğrenci odaklı bir yönetim anlayışıyla öğrencilerin her alanda başarılı olmaları için gayret ettiklerini belirterek, öğrencilerinTürkiye finallerinde de birinci olacaklarına yürekten inandığını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.