Anlaşma sağlandı, Anitta’nın ışıkları daha güçlü yanacak

Çorum'da Anitta Oteli 58 milyon liraya satın alan Irmakçılar A.Ş. ile işadamı Uğur Barlık arasında yaşanan sorun çözüldü.

03 Ocak 2022 Pazartesi 14:14
Anlaşma sağlandı, Anitta’nın ışıkları daha güçlü yanacak

Çorum'un ilk ve tek 5 yıldızlı oteli Anitta'yı 58 milyon lira bedelle satın alan Irmakçılar A.Ş. ile işadamı Uğur Barlık arasında yaşanan anlaşmazlığın çözüldüğü öğrenildi.

Anitta Otel’in yeni sahipleri Irmakçılar A.Ş. ile işadamı Uğur Barlık arasında anlaşma sağlandığı açıklandı.

Irmakçılar Proje İnşaat Enerji San. Ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Ceylan, yaptığı açıklamada, “Dünkü görüşme sonucu mutabakata varmış bulunmaktayız. Öncelikle bugüne kadar ki emekleri için kıymetli işadamı Uğur Barlık’a teşekkürlerimizi tekrar iletiyorum. Daha öncede söylediğim gibi bizler aldığı bayrağı daha yukarılara taşıma hedefi olan geleneklere sahibiz. Otel hızlı bir şekilde tadilata girecektir, yenilenen enerjisiyle otelin ışıkları en kısa sürede daha güçlü şekilde yanacaktır. Çoruma yeni bir soluk getirerek tüm hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Detaylar daha sonra kamuoyu ile paylaşılacaktır." ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Anitta Otel’in yeni sahiplerinin otelde görev yapan ve işe devam etmek isteyen personelle yeniden çalışma kararlılığında olduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 03.01.2022 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2022-01-04 01:30:03

Bu elektrik zammıyla zor yakarsın ışıkları