Başaranhıncal ile firma ziyareti

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, TSO yöneticileri ile sanayide firma ziyareti yaptı.

15 Ekim 2019 Salı 11:37
Başaranhıncal ile firma ziyareti

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, TSO yöneticileri ile birlikte firma ziyaretlerinde bulundu.

TSO’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgut İlgü, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Altıkardeş ve KOSGEB  İl Müdürü Yusuf Yıldız, Küçük Sanayi Sitesi’nde bulunan  bazı firmaları ziyaret ettiler.

Küçük Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren Awim Ot. Kaynaklı İnş. Demir Mak. Turizm San. Ve Tic. Ltd. Şti, Barış Değirmen Makine, Damak Lokantası, Ensar Profil Lazer Metal San. Ve Tic. A.Ş., Elemant Dizel Pompa Enjektör Ayar Servisi, Özkan Makine Torna ve Tığlı Ahşap San. Ve Tic. Ltd. Şti. (Doğu Mobilya) firmalarına yapılan ziyarette, firma sahipleri ile görüş alış verişinde bulunarak  ürettikleri ürünler hakkında bilgiler alındığı bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mertçe 2019-10-15 12:20:18

Bırak bu işleri sayın vekil, Sen belediyenin ulaşıma yaptığı zamda neden biz vatandaşın yanında değilsin. Biraz önce otobüsten indim. Şoför girmesi gereken durağa girmedi bir vatandaş el sallayarak durmasını istemesine rağmen oldu. Artı yaya geçidinden geçenlere ise yeşil yandı yürüsenize dangalaklar dedi. Sizmi bizim vekilimiz olacaksınız yazık sanda sayın belediye başkanı hepinize yuh olsun