Bugün toplu dua edilecek

Müftü Muharrem Biçer, salgın ve doğal afetlerde hayatını kaybedenler ve hastanelerde tedavii gören hastalar için toplu dua programı düzenleneceğini duyurdu.

17 Aralık 2020 Perşembe 13:17
Bugün toplu dua edilecek

Diyanet İşleri Başkanlığı’nca salgın ve doğal afetlerde hayatını kaybedenler ve hastanelerde tedavi gören hastalar için toplu dua programı düzenlenecek.

İl Müftüsü Muharrem Biçer, kuruma bağlı din görevlilerine gönderdiği mesajda, şöyle dedi;  Muhterem Hocalarım!

Başkanlığımızca salgın hastalıkta ve doğal afetlerde hayatını kaybedenler ile hastanede tedavileri devam eden vatandaşlarımız başta olmak üzere tüm hastalarımız için 17 Aralık 2020 Perşembe günü yatsı namazı sonrası saat 19.30 Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın iştiraki ile Kur'an-ı Kerim ve Dua programı düzenlenecektir. Program Diyanet TV ve TRT-1 ekranlarından canlı yayınlanacak olup konunun bütün vatandaşlarımıza duyurulmasını  önemle rica ederim.”

Son Güncelleme: 17.12.2020 13:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.