Çorum’dan kurbanlık gidiyor

Ankara'nın Altındağ Belediyesi'nin kurduğu kurbanlık pazarına Çorum'dan da üreticiler gidiyor.

09 Temmuz 2020 Perşembe 10:22
Çorum’dan kurbanlık gidiyor

Ankara'nın Altındağ İlçe Belediyesi kurban satış ve kesim alanında hareketlilik başladı.
Altındağ Belediyesi kurban satış ve kesim alanında yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde, hazırlıklar tamamlanırken yoğunluk da başladı. Tesis, bu yıl da hem satıcılardan hem de alıcılardan büyük ilgi gördü. Türkiye’nin dört bir tarafından gelen kurbanlıkların yerleşmesiyle, kesim için randevu verilmeye de başlandı.
Tam donanımlı kurban satış alanında kurbanlıkların yerleşiminin yapıldığını belirten Altındağ Belediye Başkanı hemşehrimiz Asım Balcı, "Kars, Ardahan, Erzurum, Muş, Sivas, Çankırı, Çorum, Yozgat ve Kırşehir başta olmak üzere, Türkiye'nin değişik illerinden kurban satıcılarımız satışa başladı. Üst düzey hijyen ve güvenlik tedbirlerinin alındığı tesisimizde, herhangi bir sorun yaşanmaması için gerekli tüm detayları düşündük. Hayvanların denetim ve bakımını, tesisteki temizlik ve diğer ihtiyaçları hiç aksatmıyoruz. Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirler” dedi.
Kurban Bayramı'nda vatandaşların kesim için randevu alması gerektiğini hatırlatan Başkan Balcı, “Tesisimizde kurban kesimi yaptırmak isteyen vatandaşlarımızın randevu alması şart. Çok fazla sayıda talep olduğu için, bu bölümde sıra numarası almak isteyenlere acele etmelerini tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı.
Başkan Balcı, Altındağ Belediyesi'nin vatandaşların kurban ibadetini en iyi biçimde ve şartlarda yerine getirebilmesi için çalıştığının da altını çizdi.


İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dürüst 2020-07-09 11:56:24

Hayvancılık yapmak nasip olsa birçok kişiye ben de isterim hayvancılık yapmak.ALLAH cc hayırlı helalinden bol kazançlar nasip etsin ALLAH başarılı şekilde devam etsin , işleri.