Erdem Çenesiz panelde konuştu

Türkiye-Tunus İş Konseyi Başkanı hemşehrimiz Erdem Çenesiz, panelde konuştu.

25 Nisan 2019 Perşembe 12:50
Erdem Çenesiz panelde konuştu

Türkiye veTunus arasındaki ekonomik işbirliği İstanbul`da düzenlenen toplantıyla ele alındı.

‘Türkiye-Tunus Uluslararası İş Forumu ve İkili İş Görüşmeleri7 22 Nisan 2019 tarihinde WOW Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Tunus İstanbul Başkonsolosluğu ve İstanbul Dünya Ticaret Merkezi tarafından düzenlenen etkinlik Ticaret Bakan Yardımcısı R. Tuna Turagay, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez, İstanbul Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Dursun Topçu ve Tunus Dışişleri Bakan Yardımıcı Hatem Ferjani’nin yaptığı açılış konuşmalarıyla başladı.

Daha sonra Moderatörlüğünü MÜSİAD Uluslararası İlişkiler ve Dış Ticaret Komisyon Başkanı Zeki Güvercin’in yaptığı panele geçildi. Panele konuşmacı olarak Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEIK) Türkiye-Tunus İş Konseyi Başkanı hemşehrimiz Erdem Çenesiz, Tunus Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Mohamed Fayçal Ben Mustapha, T.C Tunus Büyükelçisi Ömer Faruk Doğan, Tunus Yabancı Yatırım Teşvik Ajansı Genel Müdürü Abdelbasset Ghanmi FIPA, Tunus Sanayi Konfederasyonu Giyim Grubu Başkanı Samir Ben Abdallah konuşmacı olarak katıldı.

Panelistler iki kardeş ülke arasında ticaret hacminin artırılması, alt yapı ve dış ticaret olmak üzere işbirliğinin artırılması, gelişmesi ve güçlenmesini sağlamak için neler yapılması hususunda düşüncelerini paylaştılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.