İskilip Belediyesi 26 işçi alacak

İskilip Belediyesi’nde çalıştırılmak üzere 26 işçi alınacak.

10 Ocak 2020 Cuma 14:53
İskilip Belediyesi 26 işçi alacak

İskilip Belediyesi’nde çalıştırılmak üzere 26 işçi alınacak.

Edindiğimiz bilgilere göre, İskilip Belediyesi tuğla ve taş duvar örücülüğü, bahçevan ve parke döşeyicisi olmak üzere toplam 26 geçici personel istihdam edecek. Adaylar mesleklerinde sertifikalı olacak.

İşçi adayları 12 Ocak’ta İskilip Belediye Başkanlığı’nda mülakata tabi tutulacak. İşe başvuru için dilekçe, kimlik fotokopisi, adli sicil kaydı, nüfus kayıt örneği (vukuatlı) askerlikle ilişiği olmadığına dair belge, diploma ve İskilip’te ikamet ettiğine dair belge istenecek.

Son Güncelleme: 11.01.2020 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İSKİLİPLİ 2020-01-10 16:40:04

mezarlıkları düzenlenmesi yönünde de bir birim kurulabilir (üçretini mezarlıkların düzenlenmesi ve pesaj düzenlemesi isteyen kişilerdan karşılanmak kaydı ile ) Mezarlıkların ağaçlandırılması pesaj çalışması yönünde bir çalışma olamazmıdır. Çoğu gurbette olan kişiler bu uygulamayı içtenlikle karşılar, kum, gül, çam vs temini bu birim tarafından karşılyanmalıdır. Geliştirilir düşünülerek geliştirilebilir.

Avatar
REMZİ 2020-01-10 16:44:23

bunlarda ilana bir günlük çıkmışlar. Herhalde hiç duymadık