O merkez faaliyete geçiyor

Çorum’da ‘TR83 Bölgesi Rekabetçilik ve Dış Ticaret Destek Merkezi’ faaliyete geçiyor.

07 Ekim 2019 Pazartesi 18:47
O merkez faaliyete geçiyor

Çorum’da ‘TR83 Bölgesi Rekabetçilik ve Dış Ticaret Destek Merkezi’ faaliyete geçiyor.

TSO’dan yapılan açıklamaya göre, bölgede yer alan KOBİ’lerin uluslararası pazarlardan pay alabilmeleri için rekabet güçlerini arttırmak ve uluslararası pazarlara açılmalarını desteklemek üzere Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) öncülüğü ve koordinasyonunda ; Amasya, Çorum, Samsun, Tokat ve Bafra Ticaret ve Sanayi Odaları işbirliği ile kurulan “TR83 Bölgesi Rekabetçilik ve Dış Ticaret Destek Merkezi” imzalanan protokolle bu yıl faaliyetlerine başladı.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyete geçecek bu merkezle, Çorum’da yer alan KOBİ’lere,  dış ticaret, dış ticaret istihbaratı konularında verilecek hizmetler konusunda  09 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 11.00’de, Çorum TSO Toplantı Salonu’nda TR83 Bölgesi Dış Ticaret Destek  Merkezi İl Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirilecek. Üyeler toplantıya davet edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.