Otobüsçülerin başkanı geldi

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) Başkanı Ercan Soydaş, Çorum'da sektör temsilcileri ile buluştu.

30 Aralık 2021 Perşembe 14:33
Otobüsçülerin başkanı geldi

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) Başkanı Ercan Soydaş ve Hitit Ulaş A.Ş. yöneticileri Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret etti.

Özel halk otobüsü sahipleri ile görüşmeye gelen Tüm Halk Otobüsleri Birliği Başkanı (TÖHOB) Ercan Soydaş ve Başkan Yardımcısı Kamil Akbaba, Hitit Ulaş A.Ş. yöneticileri ile birlikte Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret etti. Görüşmede Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Memduh Uygun, Ulaşım Amiri Kerim Yılmazda hazır bulundu. Ziyarette Toplu ulaşımın içerisinde bulunduğu sorunlar, çözüm yolları ve önerileri görüşüldü. Başkan Aşgın, TÖHOP Başkanı Ercan Soydaş ve Başkan Yardımcısı Kamil Akbaba’ya Saat Kulesi maketi hediye etti.

Daha sonra Hitit Ulaş A.Ş. ortakları Turgut Özal Konferans Salonu’nda bir araya gelen TÖHOB Başkanı Ercan Soydaş, şirket ortaklarına Ankara’da parlamentoda yeni çıkan kanun ve mevzuatlarla ilgili sunum yaptı.

Toplu Ulaşım yapan ortakların sorularını cevaplayan Ercan Soydaş, özel halk otobüsü işletmecilerinin sorun ve taleplerini hükümetin her kademesinde dile getirdiklerini belirterek, “Bizler Ankara’da bu çalışmaları sizler adına yürütüyoruz. Sizlerin görevi de vatandaşlara toplu ulaşımda belediyenizle istişare ederek sıkıntısız bir şekilde hizmet vermek, hizmet kalitesini artırmak ve Çorumlu vatandaşlara daha güzel bir hizmet sunmak. İçerisinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntılar, akaryakıt fiyatları v.s herkes tarafından biliniyor ve özel halk otobüslerinin ücretsiz taşımalarla alakalı hem belediyelerden hem de merkezi hükümetten destek alabilmesi için sürekli bakanlıklarla temas halindeyiz.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2021-12-31 05:33:39

Bunlar kamyon sürüyor otobüs sürmüyor trafiği felç ediyor bunların yaşlıya saygısıda yok Allah bunları bildiği gibi yapsın nedeyim

Avatar
Öğrenci 2021-12-31 05:39:47

Üst resimdeki soldan 2.kişi kıravatsız olan bu sürücü asabi

Avatar
Otobüscü 2021-12-31 12:50:57

Bu yönetimle hiç biyere gidilmez adnan cıvık arap sallı mustafa emiralan ramazan saçlı sinan puslu bunlar gitmeli bizi batırdılar