Sungurlu’ya bir fabrika daha

Çorum’un Sungurlu ilçesine fişek ve barut fabrikasından sonra kapsül Fabrikası kuruluyor.

25 Haziran 2022 Cumartesi 22:38
Sungurlu’ya bir fabrika daha

Çorum’un Sungurlu ilçesine fişek ve barut fabrikasından sonra kapsül Fabrikası kuruluyor.

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Behiç Akkaş, Organize Sanayi Bölgesine (OSB) fişek fabrikasının ardından kapsül fabrikası içinde çalışmaların başladığını duyurdu.

Akkaş, Milli Savunma Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Muhsin Dere’nin girişimleri sonucu OSB’de geçtiğimiz ay çalışmalarına başlanan fişek fabrikasının ardından bugün de kapsül fabrikası için hafriyat çalışmalarının başladığını belirtti.

Akkaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ergül ve İlhan Ambarkütük ile OSB’ye giderek çalışmaları inceledi. Akkaş, inşaatı üstlenen Sayram İnşaat firması müteahhidi Zühtü Lülecioğlu ve saha mimarı Güralp Işık’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yaklaşık 330 dönüm araziye kurulması planlanan fabrikanın çalışmalarına başlandığı müjdesini veren Behiç Akkaş, OSB’ye kurulacak fabrikalarla ilçede işsizliği bitirip, göçü önleyeceklerini söyledi.

Akkaş, esile olduğu yatırım ve hizmetlerle Sungurlu’nun kaderini değiştiren Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere’ye ilçe halkı adına teşekkür ederek, ‘Sungurlu size minnattar’ dedi.

Son Güncelleme: 26.06.2022 23:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 2022-06-25 22:47:29

Hoşgeldin Dere Akça Ahlatçı, By by Ceylan Gavuncu Kaya,The End