81 ilde eş zamanlı açıklama

28 Şubat darbesi 81 ilde düzenlenen eş zamanlı basın açıklaması eylemi ile protesto edildi.

28 Şubat 2019 Perşembe 13:08
81 ilde eş zamanlı açıklama

28 Şubat darbesi 81 ilde düzenlenen eş zamanlı basın açıklaması eylemi ile protesto edildi.

AK Parti Genel Merkezi İnsan Hakları Başkanlığı’nca ‘28 Şubat’ konulu eş zamanlı basın açıklaması eylemi Çorum’da da gerçekleştirildi.

15 Temmuz Hürriyet Parkı önünde düzenlenen basın açıklamasına AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, Belediye Başkan Yardımcıları Turhan Candan ve Ahmet Yabacıoğlu, parti yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

AK Parti İl Başkanı Ahlatcı, yaptığı açıklamada, “Etkisi bin yıl sürecek diyerek karanlığa mahkum edilmek istenen bir Türkiye'den milletin direnci, inancı ve mücadelesiyle aydınlık bir Türkiye'ye... Ne zulmedenleri ne yasakçıları ne de işbirlikçilerini unutmadık! Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde vesayet odaklarına ve darbeci zihniyete karşı AK Parti olarak kararlı tavrımızdan ödün vermedik, vermeyeceğiz.” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 28 Şubat’ta Demokrasiye Balans Ayarı bahanesiyle karanlık bir süreç içerisine itildiği hatırlatılan açıklama sonrası o günün gazete manşetlerinin yer aldığı sergi incelendi.

Son Güncelleme: 28.02.2019 14:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yuhhh 2019-02-28 13:54:19

28 şubat bu ülke için cok acı günlerdi. ama şimdi çok mu farklı tam tersi yapılıyor. bir kesim intikam alıyor ne için kimden intikam alıyor. bakın kamudaki personel alımına bakın kamudaki atamalara, bakın yapılan ihalelere, şimdide zulüm bu şekilde yapılıyor. eğri oturup doğru konuşulmalı.

Avatar
Vay be! 2019-02-28 23:21:43

O günlerde bu adaletsizlige ses çıkarmayanlar veya daha kötüsü bu yapılanları reva gorenler akparti doneminde pek bi duyarlı oldular. Siyaset sen nelere sebep oluyorsun..

Avatar
Çorum 2019-03-01 12:03:47

O gün seslerini çıkarmayanlar, bugün sesleri çıkıyor, o gün sesini çıkaranlar sürgün yedi bu gün ise yine eziliyor. Avukat ömer kılıç abinin yazılarını okuyun.

Avatar
sukut 2019-03-01 12:46:47

bu ülkede hala din kültürü hocası olarak atanan insan islamcı diye görevden alınıyorsa o zaman medya gücünü arkasına almış bağıra bağıra zulmeden 28 şubatçılar vardı şimdi ise sessiz ve sedasız milleti ürkütmeden zulmeden 28 şubatçılar var ya bir insan esat ve abd ye terörist dediği ve onların terörist ilan ettiği mücahitlere terörist değildir dediği için görevden alınır mı bu nasıl nizam bu nasıl vicdan