Acil noktalara asfalt yama

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, acil olan bölgelerde asflat yama çalışması yapıyor.

10 Haziran 2019 Pazartesi 16:04
Acil noktalara asfalt yama

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, acil olan bölgelerde asflat yama çalışması yapıyor.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ın verdiği bilgiye göre,  Tekçeviz 27. Sokak, Slimkent 3. Cadde, Eti Caddesi, Meram Sokaklar, Mahmut Tunaboylu Sokak'ta önem arz eden ve aciliyeti olan alanlarda asfalt yama çalışması gerçekleştiriliyor.

Son Güncelleme: 10.06.2019 16:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum 19 2019-06-10 23:02:46

Sayın fen işleri müdürlüğü sizden ricam yamayı yaparken biraz düzgün yama yapılması bazı yerlerde öyle bozuk yamalar yapılıyor ki baştan savma yapılmış gibi lütfen biraz düzgün yapın.

Avatar
hulagu han 2019-06-11 01:38:50

sayın haber 19.Haberinizin birinde belediye başkanının Bayram sonunda İstanbula gittiğini yazıyorsunuz.Bu haberimizde de yama konusunda belediyebaşkanının yaptığı açıklamaya göre diyorsunuz.Bir karar verin.Başkan İstanbulda mi.Açıklama yaptığına göre corumda mı.Sonra bu günkü belediye meclisindeki EDS görüşmeleri ve akıbeti ile ilgili sonuç ve destek veren vermeyen ilgili bilgi yok.Sadece Burun çiftliği girişindeki 20 katlı yapılacak binanın gündem den düşürülmesi ile ilgili haber var.Belediye başkanı burada olmadığına göre meclisin kararı merakimiza mucip oldu.

Avatar
----- 2019-06-11 14:46:25

ÖZELLİKLE BELEDİYE BLOKLARI İPEKLİEVLER GİBİ BÖLGELERDE OTOBÜSLERİN GEÇTİĞİ YOLLARA DA ACİL YAMA GEREKİYOR

Avatar
Vatandaş 2019-06-11 15:33:30

Çoğu zaman bozuk yola yama yapılmaması gelişi güzel yama yapılmasından daha hayırlı.Lütfen yapılan iş düzgün yapılsın.Buhara 5.caddeye sanki asfalt atılıp gidilmiş üzerinden silindirle bile geçilmemiş gibi.Eski bozuk hali daha iyiydi sanki diye düşünmeden edemiyoruz. Bazı yerlerde çukurdan kurtulacağımız yerde bu sefer de tümseklerle karşı karşıya kalıyoruz.Hem milli servetin,emeğin boşa harcanması hem de daha kötü hale gelen bir yol haline geliyor. Yol yamaları lütfen daha özenli ve düzgün yapılsın.

Avatar
işi bilen yapmalı 2019-06-14 09:33:30

Asfaltlama tamemen asfaltı getiren döken ve düzeten işçinin becerisine kalmış, işçi ne kadar becerikliyse o kadar güzel oluyo. İşi bilen uzman olmadığından işçi ne derse o. Zaten asfalt atıldıktan sonra hesap soran yok atıldı mı atıldı o kadar.