Afşin’i ayağa kaldırmanın gayretindeyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün ittifak ortakları ile birlikte Çorum'un destek verdiği Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde incelemelerde bulundu.

01 Mart 2023 Çarşamba 13:54
Afşin’i ayağa kaldırmanın gayretindeyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından incelemelerde bulunmak üzere Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile dün Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesini ziyaret etti.

İncelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan, dertlere ve sıkıntılara ortak olmak için Cumhur İttifakı olarak Afşin’de olduklarını ifade etti.

Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Millet olarak hepimizin başı sağ olsun” dedi.

“Gerek hava şartları, gerekse deprem alanının genişliği sebebiyle çeşitli zorluklarla karşılaşmış olsak da ilk günden itibaren sizlerin yanındayız” sözleriyle açıklamasını sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti: “Kamu kurumlarımızla, belediyelerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla ilçemizi bir an önce ayağa kaldırmanın gayreti içinde olduk. Kahramanmaraş genelinde olduğu gibi Afşin’de de deprem sonrasında yaraların hızla sarılmaya başlandığını görüyoruz. Bugüne kadar köylerle birlikte ilçemizde ihtiyaç duyulan çadırlar dağıtıldı. Toplam 842 adet konteynerin kurulumu için altyapı çalışmaları devam ediyor. Gıda temini, içme suyu, elektrik ve diğer ihtiyaçlarla ilgili hamdolsun her hangi bir sıkıntı kalmadı."

Son Güncelleme: 01.03.2023 14:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 2023-03-01 17:58:29

Bahçelinin vatandaşı azarlaması çok ayıp oldu . ihtiyar kurt ! sinirlerine hakim olmalı. ONBinlerce insan öldü. Yunanistan da bugün tren kazasında 40 kişi ölünce bakan istifasını verdi . VATANDAŞ Bİ DE BUNLARI ALKIŞLASIN MI . YAZIK ÇOKKK YAZIK

Avatar
Hedef 5071 2023-03-01 17:55:25

Yeni bir imar barışı çıkaracak mısınız?