AK Gençlikten vefa iftarı düzenliyor

AK Parti İl Gençlik Kolları şehrin her kesimindeki insanlar ile bir arada iftar programları gerçekleştiriyor.

24 Haziran 2016 Cuma 09:57
 AK Gençlikten vefa iftarı düzenliyor

AK Parti İl Gençlik Kolları şehrin her kesimindeki insanlar ile bir arada iftar programları gerçekleştiriyor.

Dün gerçekleştirilen iftar programında şehirde yaşayan Suriyeli, Iraklı ve savaştan kaçarak Çorum'a  sığınan insanlarla bir araya gelerek iftar yaptılar.

AK Parti Çorum İl Gençlik Kolları'ndan yapılan açıklamada;  "onların şehrimizdeki günlerine mutlu ve huzurlu bir gün ekledik. Onlar bizim kardeşlerimiz, dostlarımız. Onların dertlerine de sevinçlerine de ortağız her daim onların yanındayız. 

Vatanımıza sığınan kardeşlerimiz ile gerçekleştirilen bu programa Dış İlişkiler Birim Başkanı Onur Sağlam, Sosyal Politikalar Birim Başkanı Kazım Öztaş ve İnsan Hakları Birim Başkanı Gamze Değirmenci, İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Nigar Gamze Yıldız, Sibel Akdaş, Burcu Olukcu katıldılar.

Vatanımıza sığınan kardeşlerimiz ile gerçekleştirmiş olduğumuz iftar programı sonrası gelecek hafta AK Parti Çorum İl Gençlik Kolları vefa iftarı yapılacak. Yapılacak bu iftar programında İl Gençlik Kollarında görev almış eski yeni tüm başkanlar ve yönetim kurulu üyeleri bir araya gelecek. Birlik ve bütünlük temalı bu iftarda AK Gençlik birliğini ve bütünlüğünü tüm şehre gösterecek." denildi.

 

Son Güncelleme: 24.06.2016 10:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.