Akkent Mahalle Kur'an Kursu'nu inceledi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Akkent Mahallesi'nde inşaat çalışması tamamlanan mahalle Kur'an Kursu'nda incelemelerde bulundu.

24 Haziran 2016 Cuma 11:35
 Akkent Mahalle Kur'an Kursu'nu inceledi


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Akkent Mahallesi'nde inşaat çalışması tamamlanan mahalle Kur'an Kursu'nda incelemelerde bulundu.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Çorum Belediyesi’nin yeni dönem projeleri arasında yer alan mahalle mescitlerinin yapımının tamamlanma aşamasında olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, kaba inşaatları tamamlanan kursları tefrişatlarının da yapılarak hizmete sunulacağını kaydetti.


Akkent Mahalle Muhtarı Necip Güler de Akken’te yapılan tüm hizmetler ve Kur’an Kursu inşaatı nedeniyle Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür etti. İnceleme esnasında orada bulunan Hanım Özkaya isimli mahalle sakini de Başkan Külcü’ye sevgi gösterisinde bulunarak “Başkanım, mahallemize çok güzel hizmetlerde bulundunuz. Allah bin kere sizlerden razı olsun. Yapılan Kur'an Kursu mahallemizin en büyük eksikliklerinden birisiydi. Burada Kur'an okuyacak hanım kardeşlerimiz ve çocuklarımız sizlere her zaman dua edecektir” diye konuştu.

Başkan Külcü’ye AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Ayhan Hallı, Akkent Mahalle Muhtarı Necip Güler de eşlik etti.

 

 

 

Son Güncelleme: 24.06.2016 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.