'Allah'a yemin olsun ki...'

30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunda davetliler, gaziler ve şehitlerin aileleri bir araya geldi.

30 Ağustos 2018 Perşembe 23:13
'Allah'a yemin olsun ki...'

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Otel Anitta'da gerçekleştirilen resepsiyona Vali Necmeddin Kılıç’ın konuşması damga vurdu.

Protokol üyeleri, siyasi parti il temsilcileri, daire amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, gaziler ve şehitlerin ailelerinin katılımı ile gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunda Vali Necmeddin Kılıç, masaları tek tek ziyaret ederek, misafirlerle sohbet etti, bayramlarını kutladı.

Resepsiyonda bir de konuşma yapan Vali Kılıç, “30 Ağustos hayırlı olsun, Sultan Alparslan’a, komutanlarına, askerine selam olsun. Gazi Mustafa Kemal’e, komutanlarına, silah arkadaşlarına, askerine selam olsun. Şehitlerim, gazilerim emin olsun, Allah’a yemin olsun, dönmeyeceğiz, diz çökmeyeceğiz, boyun eğmeyeceğiz, dik duracağız.” dedi.

Son Güncelleme: 30.08.2018 23:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.