Başkan çalışmaları inceledi

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Yatukçu Mahallesi Ceyhan Demir Caddesinde yapımı devam eden...

14 Mart 2015 Cumartesi 09:47
 Başkan çalışmaları inceledi


Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Yatukçu Mahallesi Ceyhan Demir Caddesinde yapımı devam eden Atıf Hoca parkı çalışmalarını yerinde inceledi.


Bayat Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ceylan'ın da yer aldığı incelemelerde Başkan Ünlü, plan üzerinde parkın yapım aşamasını detaylı bir şekilde inceleyerek, çalışmaların hangi aşamada olduğuna dair bilgi aldı.


‘Projelerimiz insan odaklı’


Bayat Belediyesi olarak yapılan tüm çalışmaların insan odaklı olduğunu ve Bayatlılar için yapıldığını vurgulayan Başkan Ünlü, “Her mahallemizde park, oyun alanları yapma hedefimizi sürdürüyoruz. Çocuklar için oyun alanı, büyükler için dinlenme alanı, gençler için spor sahaları yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Bayat Belediyesi olarak projelerimiz insana yönelik ve insan odaklıdır.” dedi.



Son Güncelleme: 14.03.2015 10:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.