Bayram sevincini paylaşalım

Vali Sabri Başköy, Kurban Bayarım mesajı yayınladı.

11 Ekim 2013 Cuma 14:38
 Bayram sevincini paylaşalım

Vali Sabri Başköy, Kurban Bayarım mesajı yayınladı.

Bayramların birlik, beraberlik ve kaynaşma duygularının pekiştiği çok özel günler olduğunu belirten Başköy, bu sevinci paylaşmanın insanlığı görevi olduğunu ifade etti. Başköy, mesajında, “Milli birlik, beraberlik ve hoşgörü duygularının güçlü ifadesini bulduğu bayramlar; mutlulukların paylaşıldığı, toplumumuzun kucaklaştığı, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına ve barışın tesisine aracılık eden günlerdir.

Bayramlar; bizi biz yapan manevi değerlerimizi yaşatarak, gelecek nesillere aktarmamız ve kültürel zenginliklerimizin yaşatılması için de oldukça önemlidir. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını toplumca hep birlikte yaşamalı, geçmişten günümüze uzanan bağları hep güçlü tutmalıyız. Sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının daha yoğun yaşandığı bu günlerde büyüklerimizi, kimsesiz yaşlılarımızı, muhtaç vatandaşlarımızı, devletimizin koruması altında bulunan çocuklarımızı ziyaret etmenin, bayram sevincini paylaşmanın insanlık görevi olduğunu unutmamalıyız.

Bu heyecanla bayram sevincinizi, bayram coşkunuzu paylaşır, bu duygu ve düşüncelerle bütün Çorumlu hemşerilerimizin Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutlar, selam ve saygılar sunarım. “ ifadelerine yer verdi.






Son Güncelleme: 11.10.2013 14:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.