Belediye tedbir aldı, ama…

Çorum Belediyesi kar yağışı ihtimaline karşı geçtiğimiz günlerde tüm tedbirlerini alırken, Çorum'a henüz kar yağmadı.

03 Ocak 2020 Cuma 15:21
Belediye tedbir aldı, ama…

Çorum Belediyesi kar yağışı ihtimaline karşı geçtiğimiz günlerde tüm tedbirlerini alırken, bölgemizde yüksek kesimler hariç henüz kar yağmadı.Son haftalarda yoğun yağmur alan Çorum, gerek su kaynaklarının beslenmesi, gerek ekim alanlardının verimlenmesi ve gerekse mevsimsel hastalıkların azalması için kar yağışı bekliyor. Meteroroloji bölgede kar yağışı tahmini yapmasına rağmen bugüne kadar arzu edilen kar yağışı gerçekleşmedi.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, kış aylarının zorlu geçme ihtimaline karşın aldıkları tedbirlerden bahsederek, kar yağışının gecikmesinin kendilerini rehavete sürüklemediğini, ocak ayında olduklarını unutmadıklarını, ekiplerin sürekli teyakkuz halinde ve en zor şartlara hazır olduğunu açıkladı. Ancak ocak ayının ilk haftasına girdiğimiz bugünlerde henüz kar yağmadı.

Öte yandan Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ağırlaşan kış şartlarında çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, sezon boyunca 70 bin tonun üzerinde asfalt sererek asfaltla tanışmayan noktalara ulaştıklarını belirterek, "Mavral, Anadolu, Söğütlüevler, Buharaevler ve İbrahim Çayırı sokaklarında ihtiyaç duyulan bölgelerinde tretuvar ile karo yapım-onarım çalışmaları yaptık ve soğuk havaya rağmen ihtiyaç duyulan tüm bölgelerde işimizi yapmaya devam ediyoruz.” Dedi.

Son Güncelleme: 03.01.2020 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum sakinleri 2020-01-05 12:10:58

Yağmur yağdığı gün ilıca caddesinde yağmur suları göçen asfalt üzerinde birikmiş ve araçlar yoldan geçerken yayaların üzerine su sıçratarak vatandaşı aşırı derecede rahatsız ediyor, beni çok rahatsız ve öfkelendirdiği gibi. Vatandaşın birisiyle karşılaştım bütün elbisesi çamurlu sudan batmış ve belediye başkanı ve çalışanlarına galiz küfürler savuruyordu, bende ayıp dedim, kufredene kadar şikayet et dedim, ondan sonrada tövbe estağfurullah çekmeye başladı. Şahsen ben o vatandaşa çok üzüldüm, Belediye Başkanınada çok kızdım. Sayın Başkan elemanlarınızı görevlendirin, cadde ve sokaklarda ki vatandaşı rahatsız edici durumları tesbit ettirip düzeltme talimatlarını veriniz. Bu çok kolay bir hizmet. Eski başkanlar böyle yaparlardı. Ayrıca bende bu belediye başkanına oy verdim, kendisinide seviyorum. Ama hizmetleri acilen yapmalılar, bu seçimler tekrar gelecek, Ak Parti'nin itibarını çarçur etmeye hakkınız yok. Selamlar

Misafir Avatar
Ilıcalı 2020-01-05 12:54:57 @Çorum sakinleri

Bld.Bşk. da,ılıca caddesinde uzun süre dil kursu işletmişti.

Beğenmedim! (0)