Bir telefonla gelen hizmet

Bahçelievler Mahalle Muhtarı Hasan Kızıltepe, Başkans Aşgın'ın bir telefonla sorunlarını çözüme kavuşturduğunu açıkladı.

09 Eylül 2020 Çarşamba 10:19
Bir telefonla gelen hizmet

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Mehmet Akif Ersoy Caddesi ve bölgedeki bazı sokakların altyapı ve asfalt sorununu çözüme kavuşturdu.

Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi ile Altınevler ve Şenyurt Sokaklarda asfalt çalışmalarını tamamlayan Çorum Belediyesi, şehrin diğer bölgelerinde de çalışmalarına devam ediyor.

MUHTAR MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİRDİ

Bahçelievler Mahallesi'nde yapılan çalışmaların kendisini ve mahalle sakinlerini çok memnun ettiğini söyleyen Bahçelievler Mahalle Muhtarı Hasan Kızıltepe, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'ın bir telefonla sorunlarını çözüme kavuşturduğunu belirterek Başkan Aşgın’a teşekkür etti. Muhtar Kızıltepe "Belediye Başkanımız Halil İbrahim Aşgın Bey'den dağlar kadar memnunuz. Daha önceden sorunlarımızı çözmek için belediyede birim birim geziyorduk. Eksikliklerimiz anında gideriliyor. Yapılan hizmetlerden çok memnunuz." Dedi.

BAHÇELİEVLER BELEDİYE’DEN TÜM HİZMETİ ALIYOR

Bahçelievler Mahallesinin Çorum Belediyesi’nden gereken yatırımı ve hizmeti aldığını vurgulayan Muhtar Hasan Kızıltepe, "Ben mahalleme gerekli hizmeti alıyorum. Sağ olsun Belediye Başkanımız sayesinde en ücra semtlerimize dahi hizmet götürülüyor. Şimdi de Barışkent Sitesi'nde asfalt çalışması başlatıldı. Şu anda Mehmet Akif Ersoy Caddemiz de asfaltlandı. Yapılan hizmetten çok memnunum. Allah kendisinden razı olsun." Dedi.

Bahçelievler Mahallesi sakinleri de yapılan çalışmalardan dolayı Çorum Belediyesi'ne teşekkür etti. Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde esnaflık yapan Murat Erden isimli vatandaş, bölgeye yapılan hizmetlerden memnun olduklarını dile getirdi. Erden "Ben 10 yıldır burada esnafım. Bu bölgeye her türlü hizmet yapılıyor. Çorum Belediyesi'nin hizmetlerinden memnunuz. Yağmur yağdığında buradan çok sel gidiyordu. Yağmursuyu ızgaraları tıkanıyordu. İnşallah yolumuz yapıldıktan sonra bu sorunlar ortadan kalkmış olacak. Çorum Belediyesi'ne çok teşekkür ederim" dedi.

Said Güngör isimli vatandaş da yol çalışmasından dolayı Çorum Belediyesi'ne teşekkür etti. Gereken çalışmaların yapıldığını ifade eden Güngör, yol ve asfalt çalışmasından memnun olduklarını vurguladı.

Son Güncelleme: 09.09.2020 14:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2020-09-10 07:43:45

Keşke herkes bu muhtar gibi anlayabilse, Başkan dürüst ve samimi bir şekilde gece gündüz çalışıyor, yemez yedirmez, Allah ondan razı olsun...