Bu kez Çepni ile buluşuyor

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Mahalle Buluşmaları kapsamında 13 Ocak'ta Çepni Mahallesi sakinleriyle bir araya gelecek.

09 Ocak 2020 Perşembe 15:38
Bu kez Çepni ile buluşuyor

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalle Buluşmaları kapsamında 13 Ocak'ta Çepni Mahallesi sakinleriyle bir araya gelecek.

Bu zamana kadar Akkent, Bahçelievler, Bayat ve Buharaevler Mahallelerinde düzenledikleri programların beşincisini Çepni Mahallesi’nde gerçekleştireceklerini bildiren Başkan Aşgın, "Mahalle Buluşmaları kapsamında tüm mahallelerimizde hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Bu zamana kadar 4 mahallemizle bir araya geldik. 13 Ocak Pazartesi günü ise Çepni mahallesi sakinlerimizle buluşacağız. "Başkan Mahallemizde" programı ile hemşehrilerimizin sorunlarını kendilerinden dinliyoruz. Tüm başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle birlikte hemşehrilerimizin taleplerini yerinde görüyor, en kısa sürede de çözüm üretiyoruz." Dedi.

Aşgın, 13 Ocak Pazartesi günü Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi’nde saat 16.00'da gerçekleştirecekleri Mahalle Buluşmaları programına tüm Çepni Mahallesi sakinlerini davet etti.

Son Güncelleme: 09.01.2020 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Madara 2020-01-09 22:35:32

Ocağın 10 nuna geldik aşağı sanayi kalkmadı hani 1.1.2020 aşağı sanayi kalkacaktı yine minderlerde sürünüyor...