Bu yol 2 ana caddeyi rahatlatacak

Çorum Belediyesi’nin eski dokuda açtığı yeni yollar ana arterlerde trafiği rahatlatacak.

01 Nisan 2021 Perşembe 14:57
Bu yol 2 ana caddeyi rahatlatacak

Çorum Belediyesi’nin şehrin trafiğini rahatlatmaya yönelik kalıcı çözümler üretmeye devam ettiği bildirildi.

Kadeş Meydanı’nın arka tarafında bulunan Garip Dede Sokağı’nda yol açma ve genişletme çalışması başladı. Çalışmalar tamamlandığında Kıbrıs ve Gazi Caddesi’ni rahatlatacak olan Garip Dede Sokak 15 metreye genişleyecek.

Sokakta bulunan 6 binanın kamulaştırmasının ardından yol açma çalışmasına başlayan Çorum Belediyesi, bir yandan kazı çalışmalarını sürdürürken öte yandan stabilize dolgu çalışmasını yürütüyor. Yapılacak bu yeni bağlantı yolunun Gazi Caddesi ve Kıbrıs Caddesi trafiğini rahatlatacağını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, "Garip Dede sokağını yanında bulunan 6 adet gayrimenkulün kamulaştırmasını yapmak suretiyle burada yıkım işlemlerini  geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdik. Kazı ve dolgu çalışmalarını başlattık. Asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte Garip Dede Sokağımızın asfaltını sereceğiz. Bu bağlantı yolu trafiğe açıldığında, Kıbrıs Caddesi İle Bahabey Caddesinin kesiştiği kavşakta oluşan trafik yoğunluğunu azaltacak‘’ dedi.

yol6.jpg

Son Güncelleme: 01.04.2021 15:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumlu 2021-04-01 16:48:40

olumlu çalışmalar yapıyor belediye
birde albayrak caddesi ile kulaksız cami bağlantısı oradan kıbrıs caddesine direk bağlantı çok yerinde olur diye düşünüyorum

Avatar
Abdullah Ömer 2021-04-01 17:55:40

Tebrikler Alper başkan. ALBAYRAK la kulaksızıda birleştirirseniz 2 çorum birleşmiş olacak.

Avatar
ali 2021-04-02 08:35:40

sayın başkan, albayraktan kulaksız tarafına da direk bağlantı çok yerinde olacaktır. albayraktan karşıya geçmek için ya yukarı bahabeyden yada göbekten dönülüyor oda trafiği sıkıştırıyor.