‘Bunları Biliyor musunuz-3’ çıktı

Çorum Belediyesi, son dört yılda yapılan çalışmalarını bir araya topladığı “Bunları Biliyor musunuz” kitapçıklarının üçüncüsünü de bastırdı.

02 Ekim 2013 Çarşamba 17:19
 ‘Bunları Biliyor musunuz-3’ çıktı


Çorum Belediyesi, son dört yılda yapılan çalışmalarını bir araya topladığı “Bunları Biliyor musunuz” kitapçıklarının üçüncüsünü de bastırdı. İlk ikisi hayli ilgi gören kitabın üçüncü sayısında da Çorum Belediyesi’nin proje ve altyapı gibi genel hizmetleri yer alıyor.

Belediye Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Bunları Biliyor musunuz” adı altında çıkardıkları kitapçıklarda 2009 yılından bugüne kadar 4,5 yılda yapılan çalışmaların yer aldığını söyledi. 4,5 yılda Çorum’un büyük bir değişim yaşadığını ifade eden Başkan Külcü, bu değişimin “Bunları Biliyor musunuz” adlı üç kitapçıkta kısmen de olsa yer aldığını dile getiren başkan Külcü, “Yapmış olduğumuz hizmetlerimizi üç ayrı kitapçık haline getirdik. İlki, sosyal ve kültürel hizmetlerimiz, ikincisi park ve bahçe hizmetlerimiz, üçüncüsü de genel hizmetlerimiz başlığını taşıyor. Şehrimizi daha yaşanabilir kılan asıl unsurun siz sevgili hemşehrilerimizin gönlünü kazanıp hayır duasını almak olduğunun bilincindeyiz” dedi.

Çorum Belediyesi’nin Türkiye’deki ve şehrimizdeki hızlı değişim ve gelişime bağlı olarak ortaya çıkan ihtiyaçları tespit edip, bu ihtiyaçları birer birer gidermeye çalıştığını dile getiren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Belediyeler yalnızca “bu günü” değil, aynı zamanda “geleceğin de” hesabını yapmak zorundadır. Bu anlayışla geleceğe, daha rahat yaşanabilir bir Çorum bırakmak için çalışmalarımız daha ilkeli, bilgiye dayalı ve kararlı bir şekilde yürütüyoruz” dedi.

Bastırılan kitapların şehrin dört bir yanına dağıtıldığını sözlerine ekleyen Başkan Külcü, bu kitapçıkları
www.corum.bel.tr adresinden de ulaşılabileceğini kaydetti.

Belediye Bülteni’nin Ekim sayısı çıktı

Çorum Belediyesi tarafından ayda bir yayınlanan Çorum Belediyesi Bülteni’nin Ekim sayısı çıktı.

Belediye Basın Birimi tarafından aylık olarak hazırlanan Belediye Bülteni bu ayda Belediye faaliyetleri ile dopdolu. 12 sayfa tabloit olarak hazırlanan bültende son bir ayda Çorum Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar yer alıyor. Bültenin manşetinde ise “Değişim Sürüyor” başlığı ile Kentsel Dönüşüm Projesi’nde gelinen son durumla ilgili Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün açıklamalarına yer verilmiş. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı-Ekonomi İşleri Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un Başkan Külcü’nün davetlisi olarak geldiği Çorum’daki açıklamaları yer alıyor.

Çorum Belediyesi Bülteni’nin Ekim ayı sayısında ayrıca Kale, Bahçelievler ve Akkent Mahalle Muhtarları ile yapılan söyleşiler de yer alıyor.

Belediye Bülteni’nin yayımlanmış tüm sayılarına
www.corum.bel.tr adresinden de ulaşılabiliniyor.






Son Güncelleme: 02.10.2013 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.