Ceylan Marmaris’te

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, orman yangınlarının devam ettiği Muğla’nın Marmaris ilçesinde ekiplerle görüştü.

03 Ağustos 2021 Salı 12:22
Ceylan Marmaris’te

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, orman yangınlarının devam ettiği Muğla’nın Marmaris ilçesi Hisarönü Mahallesi’nde yangın söndürme ekipleri ile görüştü.

Parti göreviyle yangın bölgesine giden Ceylan, Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı Hisarönü Mahallesi'nde orman yangınlarına karşı mücadele eden ekiplere moral verdi.

Ceylan, yaptığı açıklamada, “Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı Hisarönü Mahallesi'nde günlerdir canları ve kanları pahasına hizmet eden kardeşlerim Rabbim sizi yüceltsin inşallah. Rabbim emeklerinizin ecrini katmerli versin inşallah. Kahraman orman teşkilatımız, güvenlik güçlerimiz, tüm kurumlarımız ve milletimizin de desteğiyle yangınla cansiperane mücadelemiz devam ediyor.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Haberim yokmus gibi çek pampa 2021-08-03 12:36:26

Resim cekinmeye gitmistir ASC. Ilerde secimde kullanir. Ya da kendine yanan yerlerden arazi bakar bunlar

Avatar
ALİ 2021-08-03 13:30:38

çalışan adamın omuzuna el koymakta adet oldu. Bir işe yaramak lazım . Bu yöneticilerin reklamdan başka işi varsa bilen yazsın.

Avatar
bunlar mı ??? 2021-08-04 09:46:19

şovdan başka ne işe yarıyorsun çok merak ediyorum. orda Allah rızası için hangi işin ucundan tuttun ya da hangi işe faydan oldu. bırakın şu şov işini artık. hepiniz aynısınız, iş yapmıyorsunuz. fotoğraf çekinip paylaşıyorsunuz.

Avatar
Çorumlu 2021-08-04 14:55:11

Güzel foroğraf çektirmiş :)

Avatar
arkadaş 2021-08-04 16:31:52

Arkadaş bu adamı oldum olası sevmiyorum

Avatar
Yeter artık 2021-08-04 01:59:05

Ya adamı beğenmeyebilirsiniz anladık da böyle bir konuda da siyaseti bırakın artık. Memleketimizi temsilen geçmiş olsun demek için, motivasyon için orada olması bile anlamlıdır. Bu hangi partiden olursa olsun anlamlıdır. Gün siyaset günü değildir, Çorum olarak kurumlarıyla, iş adamlarıyla STKlarla oraya nasıl destek olabilirizi organize etmemiz gereken gündür.