Çorum kışa hazırlanıyor

Yaklaşan kış mevsimi öncesinde Vali Mustafa Çiftçi başkanlığında toplantı yapıldı

26 Kasım 2019 Salı 12:47
Çorum kışa hazırlanıyor

Çorum yaklaşan kış mevsimine hazırlanıyor.

Vali Mustafa Çiftçi başkanlığında yaklaşan kış mevsiminde alınacak tedbirlerle ilgili toplantı yapıldı.

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

Toplantıda İçişleri Bakanlığının ilgili genelgesi kapsamında, Çorum merkez, İlçe ve köylerinde kış mevsimi süresince olumsuz hava şartlarıyla (kar yağışı buzlanma sis heyelan vb.) mücadelede alınacak tedbirlerle ilgili konular görüşüldü.

Alınan kararlarda vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması ve hava şartlarındaki olumsuzluklardan en az şekilde etkilenmeleri, huzur ve güven içinde seyahat edebilmelerini sağlamak amacıyla alınan kararlara titizlikle uyulması istendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Heyhat BU MU KIŞ HAZIRLIĞINIZ 2019-11-26 17:40:41

Daha kış gelmedi ama soba isi ve zehirli duman kokusundan yollarda yürünmütor. Suriyelisi bir yandan lastik yakıyor, sanayide eski yağ yakılıyor. Herkes görüyor biliyor. Devlet kem küm göstermelik tedbirler ve toplantılar yapın siz. Doğalgaz ve elektriğe zam üstüne zam. Ücretlere maaşlara yine göstermelik zam. Millet kömüre döndü. UYUMTMAYA DEVAM. USTALIK DEVRİYMİŞ BU DA...