Çorum’da drama eğitimi

Eğitim Danışmanı ve Drama Lideri zafer Şarlayan Kocaeli Üniversitesi’nde ‘Drama Liderliği’ konulu atölye açtı.

07 Ekim 2014 Salı 15:00
Çorum’da drama eğitimi

Eğitim Danışmanı ve Drama Lideri zafer Şarlayan Kocaeli Üniversitesi’nde ‘Drama Liderliği’ konulu atölye  açtı.

Kocaeli Üniversitesi bünyesinde gerçekleşen ‘Drama Liderliği’ konulu atölyeye İstanbul, Kayseri, Kocaeli’den akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Drama Liderliğini atölye içerisinde çeşitli çalışmalarla katılımcıya aktaran Şarlayan, çalışma sonunda “Anadolu Bilgelerinin Aydınlığında Çözüm Odaklı Koçluk” isimli kitabını imzaladı.

‘Drama Eğitimleri Yaygınlaşmalı’

Drama Tekniklerinin her alana uygulanabileceğini belirten Şarlayan, bir çok ilde çalışmaların eksik kaldığını, bunun için “Her Yerde Drama, Herkese Drama” projesini başlattıklarını bildirdi. Bu proje ile drama çalışması yapılmayan il kalmaması gerektiğini bildiren Şarlayan özellikle Rize, Mardin, Şanlı Urfa, Çorum illeri ile görüşmelerinin olduğunu belirtti.

Çözüm Odaklı Koçluk

Hayat Yayınlarından yayınlanan “Anadolu Bilgelerinin Işığında Çözüm Odaklı Koçluk” kitabının yoğun ilgi gördüğünü dile getiren Şarlayan “Kitabımızın kısa sürede gördüğü ilgi bizleri mutlu etti. Herkesin bir şeyler alabileceği bir kitap hazırlamanın heyecanını taşıyoruz.” dedi.





Son Güncelleme: 07.10.2014 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.