Dolu dolu Yad-ı Resul Gecesi

Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nce Kutlu Doğum Haftası kapsamında...

18 Nisan 2014 Cuma 10:30
 Dolu dolu Yad-ı Resul Gecesi


Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nce Kutlu Doğum Haftası kapsamında Yad-ı Resul Gecesi düzenlendi.

Dernek temsilcisi Ahmet Sözüdoğru’nun açış konuşmasının ardından Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Hüseyin Akgül bir selamlama konuşması yaptı.

Müftü Yardımcısı Tahir Kılıç, İslam dininde komşuluk konulu sohbeti verdi. Gece sema gösterisi ve ödül töreni ile sona erdi.

Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Temsilciliği’nin düzenlediği ‘Asr-ı Saadetten Günümüze Komşuluk İlişkileri’ konulu kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Kompozisyon dalında birinci olan 23 Nisan Ortaokulu öğrencisi Zeynep Yürek’in ödülünü  MHP MYK Üyesi Hidayet Vahaboğlu, ikinci olan Karahacip Şehit Erdal Öztaş Ortaokulu’ndan Merve Darama’nın ödülünü MHP İl Başkanı İsmail Lek, üçüncü olan Sungurlu Şehit Mahmut Peşmen Okulu’ndan Saliha Kalısazoğlu’nun ödülünü MHP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Lütfullah Kara, Mansiyon ödülü alan İnkılap Ortaokulu’ndan Şule Yücel’in ödülünü MHP Kadın Kolları Başkanı Ayla Köksal verdi.

Şiir dalında birinci olan İnkılap Orta okulu öğrencisi Esma Uzun’un ödülünü Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Hüseyin Akgül, ikinci olan İnkılap Ortaokulu’ndan Muhammed İmal’ın ödülünü Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Mahmut Aalparslan ve Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Merkez Yöneticisi Mehmet Gümüş birlikte verdiler.Üçüncü olan İskilip Kurusaray Ortaokulu’ndan Fuat Çöpbacak’ın ödülünü Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Merkez yöneticisi Bayram Menekşe, Mansiyon ödülü alan İskilip Kurusaray Ortaokulu’ndan Şeyma Kılıç’ın ödülünü Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çorum Temsilciliği Bayanlar Komisyonu  Üyesi Sevim Sözdoğru verdi.

Yarışmaya katılan  öğrenciler için Çorum Müftülüğü’nce hazırlanan kitap setleri de Müftü Yardımcısı Tahir Kılıç tarafından dereceye giren öğrencilere verdi. Ayrıca ilk üç derece ödül alan öğrencilerin okullarına da dernek tarafından temin edilen Merkezi sınavlara hazırlık eğitim seti hediye edildi.

Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İl Temsilcisi Ahmet Sözüdoğru, program sonunda 23 Nisan Çocuk bayramında Hayır Çarşısı’ndan yardım alan ailelerin çocukları için oyuncak dağıtımı yapılacağını ve bu konuda “Oyuncağını benimle paylaşır mısın?” isimli kampanya başlatıldığını duyurdu. Sözüdoğru, kampanyaya Çorumlular’ı destek olmaya davet etti.





Son Güncelleme: 18.04.2014 10:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.