DSİ yatırımları için girişim

Çorum heyeti Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin'den Çorum'daki DSİ yatırımlarının hızlandırılmasını istedi.

29 Haziran 2020 Pazartesi 20:50
DSİ yatırımları için girişim

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda düzenlenen spor yatırımları protokol katılan Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu ve Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin'i ziyaret etti.
Görüşmede, Çorum'uün içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Koçhisar Barajı isale hattı yapımı, Bayat, Iskilip, Uğurludağ, Sungurlu ilçelerine bağlı köylerde 80 bin dönümlük arazide sulu tarıma geçilmesini sağlayacak Tımarlı Kızılırmak Sulama Projesi, DSİ’nin yarım kalan Alacahöyük Hitit Barajı Rekreasyon alanının hizmete alınması konu başlıkları ele alındı. Bakan Yardımcısı Metin’den söz konusu yatırımların biran evvel hizmete dönüştürülmesi talep edildi.

Son Güncelleme: 30.06.2020 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tamer 2020-06-29 21:28:24

Dsi Koçhisarı 3 yıldır yapacağız demişti . Hala bitirmedi mi . Koçhisar haberleri hep aynı Çek cak . Belediye işini sıkı tutmuyor. Zeki Gül e de söz vermişlerdi .

Avatar
19 2020-06-29 21:21:15

MaşAllah hızınıza yetişilmiyor. Allah güç kuvvet versin