Erol Olçok’un yokluğu çok belli

15 Temmuz darbe girişiminde eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u kaybeden Nihal Olçok, “Erol Bey’in yokluğu çok belli.” dedi.

24 Nisan 2019 Çarşamba 00:12
Erol Olçok’un yokluğu çok belli

15 Temmuz darbe girişiminde hemşehrimiz eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u kaybeden Nihal Olçok, “Erol Bey’in yokluğu çok belli.” Dedi.

Olçok, Mehmet Ali Kayacı'nın TV5'te sunduğu Buluşma Noktası programına konuk oldu.

KUCAKLAYICI BİR DİLE SAHİPTİ

Darbe girişimi sonrası siyasal iklimi değerlendiren Olçok, daha önce eşi Erol Olçok tarafından yönetilen AK Parti’nin reklam kampanyalarının 'kucaklayıcı bir dile sahip olduğunu' belirtirken, iktidar partisi tarafından kullanılan dilin toplumsal kutuplaşmaya neden olduğunu savundu.

Nihal Olçok şöyle konuştu:

"Tayyip Beyle 15 Temmuz'dan sonra görüştüm... Tayyip Bey inanılmaz zeki bir adam. Eğer onu şu an görseydim (kullandığı) dil konusunda ona "Erol Bey'in yokluğu çok belli çünkü Erol Bey'in dili çok kuşatıcı bir dildi "derdim... (Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından sarf edilen) o sözler Tayyip Bey'in yansıması aynı zamanda o sözlerin sorumluluğu da yine Tayyip Bey'de. Bir söz söylüyorsunuz ve o sözünüzden artık mesulsünüz..."

AŞK VE SEVDA TEMALI KAMPANYA

AK Parti’nin yerel seçimde kullandığı 'aşk' ve 'sevda' temalı seçim kampanyaları için de değerlendirmelerde bulunan Nihal Olçok, söz konusu temaların eşi Erol Olçok tarafından eskiden reddedildiğini aktardı.

Nihal Olçok "'Billboard'larda gördüğüm kadar o dil 'aşk'tı.. Ve ilk yorumum 'aşk yakıcıdır' oldu. Aşk kendi içinde de yakıcıdır. Aşk çok büyük imtihanları beraberinde getirir, yüzde yüz taraf olmayı gerektirir. Aşıksanız, aşkınızın hatasını görmezsiniz, her şey muhteşemdir. İki-üç kere çalışılmıştı ama Erol Bey çok uzak durmuştur o kavramdan... Çünkü Erol bey dervişti ve derviş aşkın yakıcı olduğunu bilir" dedi.

15 TEMMUZ SONRASI KENETLENME KISA SÜRDÜ

Olçok, 15 Temmuz'un ardından ortaya çıkan kenetlenmenin çok kısa sürdüğünü belirterek 'toplumun aslına rücu ettiğini' belirtti.

"15 Temmuz'da Türkiye'de çok büyük bir zelzele olduğuna inanıyorum. Türkiye sarsıldı. Benim ve benim gibi bir sürü insanın ocağı yıkıldı. Bir enkaz ve bir kayıp vardı. O gece o zelzele oldu ve sancı başladı... (Toplumsal) kenetlenme 10 ila15 gün sürdü... Sonra toplum aslına rücu etti. 15 Temmuz bir müddet bizi bağladı çünkü biz bir felaket anında, krizlerde birbirine kenetlenen toplumlarız. Bu bizim etnik kaderimiz."

Kaynak T24

Son Güncelleme: 25.04.2019 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenann 2019-04-24 13:20:32

Evet ülkemiz çok gergin, Başta sayın Başkanımız, bakanlar, siyasiler ve gazeteciler söylemlerini yumusatmalari gerekiyor, Aynı ülkede beraber yaşıyoruz lütfen ayristirmayin Ülkede kanun var nizam var suç işleyenler için mahkeme var savcı var..

Avatar
Çorumsever 2019-04-24 14:19:06

Beklentisi olan tipleri yönetim kadrolarından temizlemeden hiçbir şey başaramayız