Hemşehrimiz Cumhurbaşkanı’na bilgi sundu

Hemşehrimiz Prof. Dr. Orhan Özçatalbaş, Tarım Orman Şurası’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erodğan'a bilgi sundu.

24 Kasım 2019 Pazar 23:21
Hemşehrimiz Cumhurbaşkanı’na bilgi sundu

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi hemşehrimiz Prof. Dr. Orhan Özçatalbaş, Tarım Orman Şurası’nda başkanlığını yürüttüğü "Tarımsal Öğretim, Yayım, Ar-Ge ve İnovasyon" hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bilgi sundu.

Özçatalbaş, İnsegram hesabından yaptığı paylaşımda şu bilgileri verdi; “Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’nin ilgi çekici sunumundan sonra, tüm katılımcılar tarafından yüksek ilgi ve sevgiyle karşılanan Tarım Şurası Kararları Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Külliye’deki kapanış oturumunda açıklandı. Tüm sektörlerin ve akademik camianın büyük ilgiyle takip ettiği 60 maddelik sonuç bildirgesi; son derece önemli bir içeriğe sahip ve yakın gelecekte Türk tarımında planlı ve etkili bir değişimi ortaya çıkarma potansiyelini ifade ediyor.
Bu çerçevede Şura'da başkanlığını yürüttüğümüz ‘Tarımsal Öğretim, Yayım, Ar-Ge ve İnovasyon’ hakkında Sayın Cumhurbaşkanımıza bilgi sunmak fırsatını buldum. İlgi için müteşekkirim. Şura kararlarının ülkemiz ve üreticilerimiz için hayırlı olmasını gönülden temenni ediyorum. Şura töreninde geleneksel kıyafetler öne çıkan değerlerimizdendi.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.