‘Hitit Üniversitesi şehirle bütünleşti’

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, AK Parti İstanbul Milletvekili Hemşehrimiz Feyzullah Kıyıklık’ı ziyaret etti.

08 Aralık 2016 Perşembe 09:57
 ‘Hitit Üniversitesi şehirle bütünleşti’


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, AK Parti İstanbul Milletvekili Hemşehrimiz Feyzullah Kıyıklık’ı ziyaret etti.


Üniversitede yapılan çalışmalar ile gelecekte hedeflenen ve girişimde bulunulan projeler hakkında bilgiler veren Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitenin tüm mensuplarının gayretli çalışmaları beraberinde paydaşlarından aldığı desteklerle hızlı bir gelişim kaydettiğini belirterek, Üniversiteye verdiği ve bundan sonrasında da artarak devam edeceğine inandığı desteklerden dolayı AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık’a teşekkür etti.


Üniversitedeki olumlu gelişmeleri büyük bir memnuniyetle takip ettiğini belirten Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Rektör Prof. Dr. Alkan’ın yapmış olduğu başarılı ve gayretli çalışmalarla Hitit Üniversitesi’nin her anlamda şehirle bütünleşerek gelişimine hızla devam ettiğini belirtti.


Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrasında da Üniversite için her türlü katkı ve desteği vermeye gayret edeceğini ifade eden Kıyıklık, Rektör Prof. Dr. Alkan’ı yapmış olduğu çalışmalardan dolayı tebrik ederek, başarı dileklerinde bulundu.

Son Güncelleme: 08.12.2016 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.