İHH standı hayırlarını bekliyor

İHH standı Ramazan ayı sonuna kadar çalışmalarına devam edecek.

14 Temmuz 2015 Salı 14:41
 İHH standı hayırlarını bekliyor


İHH standı Ramazan ayı sonuna kadar çalışmalarına devam edecek.


Saat Kulesi PTT Merkez Şubesi  önünde bulunan İHH Yardım ve Tanıtım Standı, Ramazan sonuna kadar çalışmalarına devam edecek.


Dünyada yardımları ve çalışmalarıyla öne çıkan insani yardım kuruluşu olan İHH, Ramazan ayına özel Çorum’da açtığı tanıtım ve bağış standı çalışmasına Ramazan sonuna kadar devam edecek.


İHH’dan yapılan açıklamaya göre, vizyonunu yardıma muhtaç duruma düşmüş toplumların kişi ve kuruluşları güçlendirme üzerine temel edinmiş, misyonunu da iyiliği her zaman her yerde yaşatmayı ilke edinen, mazlumun her yerde ve her zaman sesi olan Çorum İHH,  bu Ramazan ayında Türkiye ve Dünya’da insanlık için çalışıyor. Çorum İHH, öncelik sırasına göre afet bölgelerine, savaş bölgelerine ve yoksulluk içinde bulunan coğrafya ve ülkelere yardım dağıtıyor. Düzenli olarak her yıl ülkemizin ve dünyanın birçok köşesine yardım götürmekte olan İHH, Ramazan ayı sebebiyle çok daha geniş alana yardımlarını ulaştırıyor.


Çorum İHH Başkanı Selim Özkabakçı, İHH’nın dünyada ve Türkiye’de gönüllü çalışmaları en geniş yardım kuruluşu olduğunu belirterek, “Şehrimizde  yardım ve tanıtım standı kurduk. Bu stantları kurma amacımız merkez binamıza ulaşmakta zorlanan insanlarımızın Zekât, Fitre ve Bağışlarını yorulmadan makbuz karşılığı teslim edebilmesidir.


Bunun yanında bağışçılarımız standımızda Türkiye’nin en profesyonel organizasyonlarını yürüten Vakfı özelliğine sahip olan İHH'nın çalışmalarına dair geniş bilgi alıyorlar.


Standımız Saat Kulesi yanı Çorum Merkez PTT önünde faaliyettedir.  Biz Çorum İHH olarak 2015 Ramazan ayı için tüm Çorum’lu hemşerilerimizin zekât, fitre ve bağışlarını dünyanın 96 ülke ve bölgesinde bulunan dul, yetim ve mazlumlara ulaştırmak üzere bekliyoruz.”dedi.



Son Güncelleme: 14.07.2015 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.