İlçe kaymakamlarına veda

Son kararnameyle görev yerleri değişen İskilip, Alaca ve Bayat Kaymakamları için veda yemeği düzenlendi.

24 Ağustos 2019 Cumartesi 00:30
İlçe kaymakamlarına veda

İçişleri Bakanlığı’nın son kararnamesiyle görev yerleri değişen ilçe kaymakamlarına veda yemeği düzenlendi.

Vali Mustafa Çiftçi’nin ev sahipliğinde Hasan Zahir Et Lokantası’nda gerçekleştirilen veda yemeği atamaları çıkan İskilip Kaymakamı Bayezid Bestami Alkan, Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez ve Bayat Kaymakamı Oğuzhan Ocak için verildi. Yemeğe Vali Çiftçi’nin eşi azime Çiftçi’nin yanı sıra ilçe kaymakamları ve aileleri katıldı.

ALACA-İSKİLİP-BAYAT-OĞUZLAR

Hatırlanacağı üzere kararnameyle Osmaniye Kadirli Kaymakamı Tamer Orhan Çorum Vali Yardımcısı oldu. Bir süredir Vali Yardımcısı olarak Çorum’da görev yapan Nevşehir Avanos Kaymakamı Murat Çağrı’nın atama kararı onandı.

İskilip Kaymakamı Bayezit Bestami Alkan Manisa Vali Yardımcısı olurken, İskilip Kaymakamlığına Muş Korkut Kaymakamı Muharrem Elıgul atandı. Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez Trabzon Akçabat Kaymakamlığına atanırken, Alaca Kaymakamlığına ise Diyarbakır Eğil Kaymakamı Kürşad Atak atandı.
Kararnamede Bayat Kaymakamı Oğuzhan Ocak Bingöl, Yedisu Kaymakamlığına, Oğuzlar Kaymakamı Servet Gün Bitlis Valiliği Hukuk Müşavirliğine atandı.

Son Güncelleme: 24.08.2019 00:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.