Jandarma’dan kadınlara jest

Çorum İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle trafik ve...

09 Mart 2015 Pazartesi 11:15
 Jandarma’dan kadınlara jest


Çorum İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle trafik ve devriye esnasında karşılaştığı bayanların Kadınlar Günü’nü kutladı ve onlara karanfil takdim etti.


İl Jandarma Komutanlığı ve İl Merkez Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri Ortaköy, Osmancık ve İskilip karayolu üzerinde yapılan trafik uygulamasında, uygulamaya takılan araçların kadın sürücüleri ile araçlardaki kadınlara Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile sürpriz yaparak karanfil hediye etti.


Kadınlar, Jandarma timlerinin Dünya Kadınlar Günü’nü kutlaması ve kendilerine uzatılan karanfilden dolayı teşekkür etti. Uygulamalar esnasında Jandarma Trafik Timleri sürücülere emniyet kemeri kullanımı, hız limitleri gibi trafikte dikkat edilmesi gereken kurallar konusunda uyarılarda bulundu.


Trafik uygulamalarının yanı sıra Jandarma Asayiş Timleri mesire ve piknik alanlarındaki kadınlar ile tarlalarında çalışan kadınları da unutmadı. Tarlada çalışan kadınlar ayaklarına kadar gelerek Kadınlar Günü’nü kutlayan ve karanfil takdim eden jandarmayı karşılarında görünce duygulandılar. Jandarma ekiplerinin bu anlamlı günde kendilerini hatırlamasından çok memnun kaldıklarını belirterek, teşekkür ettiler. Sıklık Tabiat Parkı’nda piknik yapan aileleri de ziyaret eden Jandarma ekipleri, buralardaki kadınlara da karanfil verdi.




Son Güncelleme: 09.03.2015 11:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.