Kahraman STK'larla buluştu

27. TBMM Başkanı İsmail Kahraman bugün Çorum’a geldi.

13 Şubat 2020 Perşembe 11:00
Kahraman STK'larla buluştu

27. TBMM Başkanı İsmail Kahraman Çorum'a geldi.

Merzifon Havaalanı’nda Çorum Valisi, Amasya Valisi, Çorum Belediye Başkanı, Hitit Üniversitesi Rektörü ve AK Parti İl Başkanı tarafından karşılanan Kahraman, Çorum Valiliği ve Hitit Üniversitesi’ni ziyaret ettikten sonra Millet Bahçesi Millet Kafe’de sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

Geceyi Anitta Otel’de geçirecek olan Kahraman, yarın sabah HİTÜ MYO'da Devlet Tiyatro Salonu’nda İskilipli Atıf Hoca’nın vefat yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilecek ‘İlmi ve İctimai Yönleriyle İskilipli Atıf Efendi’ Sempozyumu’nun açılışını yapacak. Kahraman, Ulu Cami’de Cuma Namazı’ndan sonra Valilik ve Belediye Başkanlığı’nı ziyaret edecek. Sempozyumun kapanış toplantısına katıldıktan sonra Ankara’ya hareket edecek.

NUMAN KURTULMUŞ YARIN GELİYOR

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş ise yarın Çorum’a gelecek. Kurtulmuş, ilk olarak Ulu Cami’de Cuma Namazı’nı eda edecek.

Öğle yemeğinin ardından Çorum Valiliği ve Belediye Başkanlığını ziyaret edecek. Kurtulmuş, Anitta Otel’de düzenlenecek partisinin genişletilmişmiş il danışma meclisine katılacak.

Aynı gün akşam İskilipli Atıf Hoca’nın vefat yıldönümü nedeniyle Çorum Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilecek ‘İctimai Yönüyle İskilipli Mehmet Atıf Efendi’ konulu anma programına katılacak. Daha sonra Ankara’ya dönecek.

Son Güncelleme: 18.02.2020 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yeni Gineli Ama Papoa Değil 2020-02-13 21:59:29

Cidden soruyorum; bu cafcaflı törenlere gerek varmı, hani nerede tevâzû, ne kazandırdı bu ziyaret Çorum'a. İnsani 'D'eğerler platformu, hangi değeri kattınız Ümmet adına??????

Avatar
Kenan 2020-02-13 19:56:43

Bir uçak gördüm sanki.