Kavuncu’dan çağrı var

Milletvekili Kavuncu, sözde ermeni soykırımı iddialarına ilişkin HDP'nin yayınladığı bildiriye karşı yerel muhalefete ortak tepki çağrısı yaptı.

25 Nisan 2021 Pazar 11:45
Kavuncu’dan çağrı var

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, siyasetin kara lekesi HDP'nin sözde ermeni soykırımına ilişkin yayınladığı bildiriye karşı muhalefet partilerinin yerel temsilcilerini sessiz kalmamaya ve her platformda gerekli tepkiyi vermeye davet etti.

İşte Kavuncu’nun o açıklaması:

Millet olarak hepimizin ortak sevdası ‘Vatan Sevgisi’dir. Bu sevgi her türlü münakaşanın, her türlü ideolojinin, her türlü rekabetin üzerinde gördüğümüz mukaddes değerimizdir. Günlük çekişme, siyasi çıkarların, gündelik siyaset dilinin malzemesi olmayacak kadar aziz, mübarek ve kutsaldır.

Vatanımız ve bağımsızlığımız söz konusu olduğunda görüş ayrılıklarımızı bırakıp bir araya gelebiliyor olmamız elzemdir. Hepimizin aynı gemide olduğumuz gerçeğinden hareketle, milli meselelerde bir araya gelip, birlikte hareket etme ve ortak tavır alma gayreti içerisinde olmak öncelikle kadirşinas Çorum halkına karşı hepimizin boynunun borcudur. Ayrıca her karış toprağı şehit kanıyla sulanmış bu ülkede şehitlerin emanetine sahip çıkmak, milletçe hepimizin öncelikli sorumluluğumuzdur.

Vatanına, milletine ve bayrağına sıkı sıkıya bağlı, kadirşinas hemşerilerimizin oylarıyla Milletin Vekili olarak seçilen Çorum Milletvekili Sn. Tufan Köseyi, CHP’nin, İyi Partinin il yöneticilerini; İttifak ortakları, siyasetin kara lekesi HDP’nin yayınladığı bildiride; ‘ ... Ermenilere karşı gerçekleştirilen soykırımı, yaşanmış olan büyük felaketi ve insanlık trajedisini yüreğimizde hissediyor, katledilenleri saygı ve rahmetle anıyoruz.’ hadsiz ifade, itham ve ihanetlerine karşı, her vatansever gibi vakit geçirilmeden, sessiz kalmamaya, her platformda, gerekli ve yeterli tepkiyi vermeye davet ediyoruz.
‘Mevzubahis vatansa, gerisi teferruattır.’ sözünü yaşayarak tüm dünyaya gösteren milletimizin, bu günde aynı istikamette hareket edeceğinden hiç şüphemiz yoktur. Bu topraklarda her şey affedilebilir ama vatana yapılan ihanet asla affedilmez.”

Son Güncelleme: 25.04.2021 22:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2021-04-25 12:09:18

Sizde ortağınız mhp ile uygur türklerine uygulanan soykırımı ağzınıza alamadığınız için elestiriliyorsunuz kavuncu aynı şey. Tüm dünya uygur türklerine uygulanan kötü muameleye soykırım dedi tüm dünya meclisleri yaptırım kararı aldı çine ama biz meclise bile önerge olarak getiremiyoruz bunada cevap verirsen memnun olacagiz

Avatar
Eeey Biden 2021-04-25 12:20:58

Sayin Kavuncu hakkisiniz hdp'nin durusu belli, bolucu teror orgutlerine destek veren partiden ne beklenir. Ama biseyi de size hatirlatmak istiyorum, partinizin lideri , ulkemizin cumhurbaskani , asrin liderimiz Abd'ye ve küsrah Biden'e hicbir tepki vermedi ve aciklama yapmadi? Sadece kurmaylari yazili aciklama yapiyor.Hatta iki gun once Biden ile yapilan telegram gorusmesinde Biden'a kardesim diye hitap ettigini acikladi kaynaklar.

Avatar
Büyük usta 2021-04-25 17:09:15

Kavuncu asrın milletvekili. Ey abd Van münüt

Avatar
Şuayip 2021-04-25 12:19:45

AKP olarak yandaş aramayıp .Okul müdürlüğü mülakatlarında da ayrım yapmadan herkese ORTAK adil bir şekilde uygulama yaparak davransaydınız nasıl olurdu acaba

Avatar
KOŞ SEVİM koş 2021-04-27 02:50:23

erol ortak tepki koyalım demiş... kızları işe yerleştirirken sizin de kızlarınız var deme.okul müdürleri atarken ülkücüleri yok et... uygur türklerine perinçek kafası ile bak... iktidar sensin sen tepki koy