Kaymakam muhtarları dinledi

Çorum’un Sungurlu Kaymakamı Osman Beyazyıldız, köy muhtarlarıyla bir toplantı yaptı.

09 Ekim 2013 Çarşamba 15:52
 Kaymakam muhtarları dinledi


Çorum’un Sungurlu Kaymakamı Osman Beyazyıldız, köy muhtarlarıyla bir toplantı yaptı. 

İlçe Özel İdare Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda kaymakam Osman Beyazyıldız, köylerin mevcut durumları ve sorunları hakkında muhtarlardan bilgi aldı.

Kaymakam Beyazyıldız ilçeye bağlı köylerin genel sorunun yeterli ve kullanabilir içme suyu sıkıntısı olduğunu, ayrıca köy yollarının mevcut durumlarının iyileştirilmesi ve yeni asfalt yolların yapılmasının gerektiğini söyledi.

Kış mevsimi gelmeden kırsalda yaşayan insanların yakıt sıkıntısı çekmemesi için köylerde kömür dağıtımına başlanıldığını kaydeden Beyazyıldız, yaklaşan Kurban bayramı nedeniyle hayvan hırsızlıkları ve kaçak hayvan giriş ve çıkışlarına karşı tedbir alınması, yabancı şahısların görülmesi durumunda güvenlik güçlerine haber vermeleri konusunda muhtarları uyardı.
Kaymakam Beyazyıldız, toplantı sonunda muhtarlarla bir araya gelmenin ve bilgi alışverişinde bulunmanın önemli olduğunu ve yapılacak çalışmalarda öncelikli sorunların çözülmesi için çalışma yapılacağını sözlerine ekledi.

(
İHA)







Son Güncelleme: 09.10.2013 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.